Beste jeugdhandbalspelers, speelsters en ouder(-s),

FILOU HBC Izegem organiseert voor de 8° maal, het ondertussen al traditionele en legendarische jeugdhandbalweekend! Vanaf vandaag starten dan ook de inschrijvingen voor het 8°  jeugdhandbalweekend :

  • 8° JEUGDHANDBALWEEKEND van 28 juni t.e.m. 30 juni 2024
  • wie? Alle spelers van de jeugdreeksen J12 / M12 / J14 / M14 / J16 / M16 / J18 / M18    
  • wat? Sport, spel, teamactiviteiten, FUN, eens iets anders …
  • waar? Jeugdverblijf Ter Elven te Poperinge (https://www.toerismewesthoek.be/nl/ter-elven-den-agaar)
  • kostprijs? 95 euro all-in
  • Extra info? Update na de inschrijvingen  

Inschrijven kan via DEZE LINK.

Graag vragen wij om tegen zondag 16 juni het bedrag van 95,00 euro over te schrijven op de rekening 'HBC Izegem jeugd' BE53 8002 2794 7553 met als mededeling de naam van uw zoon of dochter + leeftijdsgroep. Van zodra de betaling is ontvangen, is de deelname verzekerd.

Sportieve groeten,

Werkgroep EXTRA sportieve

Beste leden en sympathisanten van FILOU HBCI,

We verkopen opnieuw de heerlijke bolletjes jonge kaas t.v.v. onze jeugdwerking (900 gr, 12€)! Daarnaast bieden we ook een combipakket Brugge Jong, Belegen en Oud aan (15 €, 750 g).

De verkoop gebeurt in deze periode volledig online via DEZE LINK. Bestellen kan tot 7 juni (12u).

Jullie hebben de keuze om de kaas zelf af te halen of thuis te laten leveren tijdens het weekend van 21-22 juni. Makkelijk toch!

Samen gaan we voor een topverkoop, de topverkoper ontvangt opnieuw een HBCI handbaldoek!

Sportieve groeten, FILOU HBCI

Onze club kent een ongeziene groei, zowel sportief als extra sportief. Schrijft u volgend seizoen mee aan dat verhaal? Check hier onze sponsorbrochure '24-'25 met een aantal nieuwe interessante aanbiedingen en voordelen.

Heeft u vragen of interesse om onze club te sponsoren of kent u potentiële sponsors? Laat dan iets weten via communicatie@handbal-izegem.be en de sponsorcel zal contact opnemen.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Coördinator sponsoring en een Verantwoordelijke scorebord(software).

Interesse? Laat vrijblijvend iets weten via info@handbal-izegem.be

Interesse in communicatie, social media, verslaggeving, grafisch ontwerp,... en een warm hart voor onze club? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om net als als Eva een steentje bij te dragen bij de werking van FILOU HBC Izegem

FILOU HBC Izegem organiseert in samenwerking met Wijnhuis Henri Petre, Gerni wijnen & Hoogdag de 5° wijndegustatie in de prachtige showroom van Castle Line.

De degustatie vindt plaats op zaterdag 9 maart vanaf 16u en op zondag 10 maart vanaf 10u. Op die zaterdagavond spelen onze heren BENE League bovendien thuis tegen Hubo Handbal (20u15), ideaal voor een avondje uit! Bij aankomst wordt u verwelkomd door onze crew en ontvangt U een glaasje Cava, Prosecco of fruitsap, aangeboden door de club.

Naast het aperitiefje krijgt iedere aanwezige het wijndegustatieboekje waarin alle wijnen worden voorgesteld en waar u het degustatieblad kan terugvinden.

De 3 wijnpartners bieden in totaal een 45-tal wijnen aan in een prijsklasse van 7€-€30 per fles (schuimwijn, witte wijn, rode wijn, rosé wijn, zoete wijn).

Als mooie extra voorzien we, zoals vorig jaar, enkele prijspakketten welke verloot worden onder de bestellingen.

Algemene en praktische informatie:
• Gratis toegang!
• Wijndegustatie bevindt zich op het eerste verdiep zonder aanwezigheid van een lift.
• Adres: Ambachtenstraat 47, 8870 Izegem (1° verdiep)
• Parkeergelegenheid: laadkaaien Caste Line
• Mogelijkheid om degustatie zowel al zittend als staand door te brengen
• Ophalen (Ambachtenstraat 47, 8870 Izegem (magazijn)):
o 19/04, 17u30-20u
o 20/04, 10u-12u

 

Vragen of meer info: evenementen@handbal-izegem.be

Hoofdsponsors

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Welkom op de site van Handbalclub Izegem, al meer dan 40 jaar Blue White Dynamite!

HBCI is een club waar alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar welkom zijn om te handballen en plezier te beleven onder leiding van gediplomeerde trainers.

Waar sportieve successen worden nagestreefd met eigen jeugd als stevige basis. Een club die ambitieus is, met een damesteam in tweede nationale en ons herenteam in de BENE-League.

Een handbalfamilie, met veertien ploegen, meer dan 300 leden en een ruime achterban. Waar de leden trots zijn op de club, en vice versa. Waar ook recreatieve spelers terecht kunnen via onze regio en fithandbal teams.

En dat alles binnen een gezond financieel kader, dankzij een breed sponsornetwerk en de succesvolle organisatie van verschillende activiteiten.

Wees welkom om te komen supporteren of om onze rangen te versterken!

Welkom bij Blue White /#CMONBLUEWHITE

 

© website powered by Twizzit.com