Op het BK wielrennen organiseert HBCI een heus BK-café op de parking van Castle Line (Ambachtenstraat 47, 8870 Izegem) op 1 km voor de finish. 's Middags combineren we dit met een VIP event voor onze sponsors. Hiervoor zijn we op zoek naar helpende handen. Daarom een warme oproep aan alle spelers (Heren, dames, J18, J16, M17, M15), ouders of sympathisanten om een handje te komen toesteken. Spreek gerust af met andere ouders, medespelers,... en we maken er een leuke namiddag van. We werken met shifts zodat iederéén ook nog kan genieten van de koers en de sfeer:
- 11u00-12u00: Hulp op parking VIPs (2 personen)
- 11u30-14u00: Hulp catering VIP event + BK Café (18 personen)
- 14u00-17u00: Hulp BK Café (6 personen)
- 17u00-20u00: Hulp BK Café (6 personen)
- 19u00-21u00: Opkuis (6 personen)
Aanmelden kan makkelijk door je naam in te geven op één van de taken in twizzit (via agenda -> 25 juni) ! Graag voor eind deze week (11 juni). Wie problemen heeft om aan te melden kan ook mailen naar communicatie@handbal-izegem.be
Iedereen is natuurlijk ook meer dan welkom om eens langs te komen op ons BK café met familie en vrienden!
Dank u! HBCI
 
Onze voorzitter Wim Vandewalle geeft na 8 jaar voorzitterschap de fakkel door. Na het overlijden van Filip Motte nam Wim de taak van voorzitter op zich in moeilijke omstandigheden. Met hart en ziel bouwde hij onze mooie club verder uit met als kers op de taart de promotie naar BENE-League. Omwille van een vervelende spierziekte is Wim genoodzaakt een stap terug te zetten. Wim blijft echter onze grootste supporter en zal ons nog ondersteunen waar mogelijk. In naam van alle leden, supporters en sympathisanten willen wij Wim van harte bedanken voor zijn inzet de voorbije jaren!
 
Het voorzitterschap van Wim wordt overgenomen door het duo André Vangroenweghe (voorzitter) en Filip Soetaert (ondervoorzitter). Beiden hebben een schat aan ervaring zowel in onze club als in de Belgische handbalwereld. André en Filip zijn erg gemotiveerd om onze club verder uit te bouwen gesteund door de grote groep van medewerkers, spelers, supporters en sponsors.
 
Veel succes André en Filip!
 
Bedankt Wim!
 
#CMONBLUEWHITEDYNAMITE

Na jaren keihard werken op en naast het veld, behaalt HBC Izegem de titel in eerste nationale en de promotie naar de BENE-LEAGUE na 40-22 winst tegen Eynatten. Het heeft voeten in de aarde gehad, het was zwoegen, omstandigheden zaten soms niet mee, maar deze ploeg bewijst sterker te zijn dan dat allemaal. Nu ook officieel de succesvolste generatie uit de blauw-witte geschiedenis. Proficiat aan iedereen die van de club houdt!

Geniet HIER nog eens na van de reportage op Focus-WTV

 

De wijndegustatie ten voordele van Handbalclub Izegem gaat door op zaterdag 18 maart (17-22u) en zondag 19 maart (10-13u) in Castle Line (Ambachtenstraat 47, Izegem) in samenwerking met Gerni Wijnen en Wijnhuis Petre 

Onze club kreeg bezoek van Radio Sporza journaliste Steffy Merlevede

Om onze jeugd zoveel mogelijk trainingsfaciliteiten te geven, investeert de club na Nieuwjaar in extra trainingsuren in de nieuwe sporthal van Prizma Campus VTI.

Hoofdsponsors
Kalender
Verjaardagen
10/06
Irada Shampani
14/06
Milan-Alexander Lobbens
15/06
Ruben Mathijs
17/06
Renée Krohn
17/06
Rune Wullaert

© website powered by Twizzit.com