Onze club verkoopt opnieuw heerlijke producten ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten in samenwerking met onze trouwe sponsors (Bakkerij Geldhof Matthias, Crea-Cook, Filou, Gerni Wijnen, Hoogdag, Koffie Moeders Droom). Stel jullie pakket samen en geniet ervan samen met jullie vrienden, buren en familie!


Bestellen kan via deze link tot vrijdag 15 december. Na bestelling ontvangen jullie een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Per aankoopschijf van 30 euro ontvangt elke klant één virtueel tombolalotje waaruit één winnaar zal getrokken worden die een mooie Filou verrassingsmand ontvangt.


De bestellingen zullen afgehaald kunnen worden in de Lendeleedsestraat 268 (Izegem) op woensdag 20 december tussen 16u en 20u.


Vragen: evenementen@handbal-izegem.be

Hoofdsponsors

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Welkom op de site van Handbalclub Izegem, al meer dan 40 jaar Blue White Dynamite!

HBCI is een club waar alle jongens en meisjes vanaf 5 jaar welkom zijn om te handballen en plezier te beleven onder leiding van gediplomeerde trainers.

Waar sportieve successen worden nagestreefd met eigen jeugd als stevige basis. Een club die ambitieus is, met een damesteam in tweede nationale en ons herenteam in de BENE-League.

Een handbalfamilie, met veertien ploegen, meer dan 300 leden en een ruime achterban. Waar de leden trots zijn op de club, en vice versa. Waar ook recreatieve spelers terecht kunnen via onze regio en fithandbal teams.

En dat alles binnen een gezond financieel kader, dankzij een breed sponsornetwerk en de succesvolle organisatie van verschillende activiteiten.

Wees welkom om te komen supporteren of om onze rangen te versterken!

Welkom bij Blue White /#CMONBLUEWHITE

 

© website powered by Twizzit.com