HBCI verkoopmoment - zaterdag 24 oktober

Categorie: Evenementen
Geschreven: vrijdag 16 oktober 2020 21:15

 

HBCI organiseert opnieuw een verkoopmoment! Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis of is je trainingsoutfit te klein geworden, kom dan zeker eens langs of bestel per mail! We gaan uiteraard voor een corona veilige organisatie!

 

Praktisch:

 

 •           Wanneer? zaterdag 24 oktober tussen 9u en 16u in de Roeselaarsestraat 584 in de garage van Griet Vangheluwe (0476/78 54 13). Mondmasker verplicht, even wachten in de auto tot je aan de beurt bent.
 •           Wat? handbaltassen, ballen, petten, trainingspakken en -outfits, gepersonaliseerde sweaters, handdoeken, kousen, … en nog veel meer. Zie bestelformulier in bijlage! Klik op de foto’s/omschrijving voor meer info.
 •           Hoe? Ga langs om te passen/bestellen of bestel eenvoudig door het bestelformulier te mailen naar gv@lavastore.be indien je niet hoeft te passen. Bestellen kan tot 30 oktober
 • Betaling? Ter plaatse (cash, payconiq, bancontact) of via overschrijving naar Handbalclub Izegem Jeugd (BE53 8002 2794 7553)
 •           Prijzen? Scherp! 15% korting op de catalogusprijzen
 •           Vragen, info en bestellen? Griet Vangheluwe (gv@lavastore.be)

 

DOWNLOAD HET BESTELFORMULIER (PDF of EXCEL)

Corona update - code oranje

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 12 oktober 2020 20:23

Beste handbal(st)lers,

Beste ouders,

 

U heeft het ongetwijfeld al vernomen via de pers: de corona-maatregelen voor binnensporten worden serieus verstrengd. Er mogen geen wedstrijden meer doorgaan en trainen vanaf 12 jaar kan enkel mits garantie dat er 1.5 meter afstand kan worden bewaard. Dit laatste is een bijna niet te halen klus in handbal.

Bovendien is de situatie dermate ernstig dat er vragen moeten gesteld worden over de veiligheid voor onze kinderen.

Daarom werd er, in samenspraak met leden van jeugdbestuur, leden van het hoofdbestuur, leden van de technische staf en leden van de sportieve cel, het volgende beslist:

 • Trainingen voor kinderen onder 12 jaar gaan gewoon door. Bij de M13 betekent dit concreet dat meisjes die jonger dan 12 zijn, verder trainen, de oudere helaas niet.
 • De individuele begeleiding en de geplande tests voor wie ouder dan 12 is, gaan wel nog door onder leiding van Frank Platteeuw en Tom Delbecque. Dat zal echter in kleine groepjes gebeuren en op tijdstippen die door deze trainers ten gepaste tijd zullen gecommuniceerd worden.
 • Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 13 oktober.

Douches en kleedkamers zullen ook niet meer toegankelijk zijn.

Deze maatregelen zijn in principe geldig tot na de herfstvakantie. Daarna zullen de bevoegde instanties de corona-situatie evalueren en beslissen of de maatregelen verlengd worden of niet.

We betreuren uiteraard dat we onze favoriete sport even moeten loslaten, maar het is in ons aller belang dat we de situatie helpen keren. Individuele oefeningen thuis of buiten gaan lopen raden we uiteraard aan.

 

Houd jullie allemaal goed en blijf gezond!                   

 

Met sportieve groeten,

Handbalclub Izegem

 

 

Kalender 10-11 oktober

Categorie: Evenementen
Geschreven: zondag 04 oktober 2020 09:22

Zaterdag thuiswedstrijden

 • 13:30 HBC Izegem 2 M13 – HBC Izegem 1 M13
 • 15:00 HBC Izegem M17 - Leuven
 • 16:45 HBC Izegem Dames - Sporting Pelt
 • 18:30 HBC Izegem Heren Liga 2 - GBSK Handbal
 •  20:15 HBC Izegem Heren 1° nat. - HC Eynatten Raeren (Reservatie verplicht!)

Zaterdag uitwedstrijden

 • 13:30 Apolloon Kortrijk 1 – HBC Izegem J18

Zondag uitwedstrijden

 • 9:45 Desselgemse HC – HBC Izegem J14
 • 11:10 Desselgemse HC (Tielt Aarsele) – HBC Izegem J12
 • 13:30 Desselgemse HC 2 (Tielt) – HBC Izegem J16

Kalender 17-18 oktober 2020

Categorie: Evenementen
Geschreven: zondag 11 oktober 2020 14:41

Wedstrijden onder voorbehoud

Zaterdag thuiswedstrijden

13:30 HBC Izegem 1 M13 - Apolloon Kortrijk

 

 

 

Zondag uitwedstrijden

15:00 Thor Handbal - HBC Izegem 2 M13

 

Coronamaatregelen en richtlijnen bezoekende clubs

Categorie: Evenementen
Geschreven: zondag 04 oktober 2020 07:49

 

Nu de handbalcompetitie van start gegaan is, wil Handbalclub Izegem alle clubs de nodige informatie geven in verband met de maatregelen die gelden in de sporthal. In een aparte bijlage vindt u de maatregelen die gelden vanuit de sportdienst. Deze kan u HIER downloaden.

 

Daarnaast hebben we als club ook nog flankerende maatregelen genomen. Gezien de beperkte capaciteit van toegelaten aanwezigen in de sporthal, mag voor de seniorenwedstrijden (1e nationale heren, liga 2 heren en liga dames) de bezoekende ploeg maximaal bestaan uit 26 personen (16 spelers, 4 officials, 1 tafelofficials, 5 extra personen). Voor jeugdwedstrijden geldt deze verplichting niet, als de capaciteit bij jeugdwedstrijden overschreden wordt, zal corona-verantwoordelijke de gepaste maatregelen nemen.

DOWNLOAD HIER HET REGISTRATIEFORMULIER

We vragen daarom aan iedere ploeg om per wedstrijd het registratieformulier op voorhand in te vullen en dit formulier af te geven aan de corona-verantwoordelijke op het moment van de wedstrijd of het document mag ook op voorhand doorgemaild worden naar tomvstk@gmail.com.

 

We rekenen op een correcte opvolging van de maatregelen, zodat we allen opnieuw kunnen genieten van een handbalmatch.

 

         

            

         

         

© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top