J18: HBC Izegem – DB Gent: 15-8 en 14-6.

Categorie: J18 - verslagen
Geschreven: zondag 13 oktober 2019 19:38

 

Zaterdag 12 oktober 2019 speelden onze jongens van de J18 tegen DB Gent. Tegen DB Gent kende de Izegemse J18 al bij al weinig problemen.

Met een maximum aantal spelers op het blad (14) kon Frank naar hartenlust roteren en iedereen spelgelegenheid geven. In de wedstrijden zelf nam de J18 telkens al vroeg een veilige voorsprong door mooie aanvallen en prima verdedigend werk.

Bij doorbraken trof Gent een opnieuw heel sterk keepende Matthias. In de tweede helft stopte hij zelfs alle strafworpen.

Speelden voor Izegem: Matthias, Sverre, Dries, Niels, León, Robbe, Lander, Achiel, Frey, Remie, Bram, Clement, Ruben en Jonas.

J18: HBC Izegem – Handbalteam Roeselare: 19-6 en 24-11.

Categorie: J18 - verslagen
Geschreven: zondag 13 oktober 2019 19:33

Knack Roeselare was duidelijk een maatje te klein voor HBC Izegem in een weinig spannende wedstrijd. Onze J18 kon zijn collectieve sterkte mooi uitspelen en met nieuw ingestudeerde nummertjes tweemaal met duidelijke cijfers winnen, terwijl elke speler ook zijn doelpuntje kon meepikken.

Speelden voor Izegem: Matthias, Sverre, Dries, León, Robbe, Lander, Achiel, Frey, Remie, Bram,  Clement, Ruben en Jonas.

 

J18: HC Eeklo - HBC Izegem: 17-10 en 17-13.

Categorie: J18 - verslagen
Geschreven: maandag 23 september 2019 14:30

In de eerste wedstrijd (14.09.2019) van de competitie Oost-West moest de J18 het opnemen tegen Eeklo, die zich vorig weekend als poulewinnaar zonder problemen had geplaatst voor VHV-competitie Reeks A. 

In de eerste wedstrijd leken onze jongens ferm onder de indruk. Terwijl vooral de twee sterke opbouwers van Eeklo heel vlot konden scoorden, slaagde de J18 er slechts zelden in Eeklo te verontrusten met een logische 17-10 eindstand tot gevolg.

In de tweede wedstrijd speelde Izegem een stuk beter. Izegem kon lange tijd aanklampen, maar ook hier won Eeklo verdiend met 17-13. Het is duidelijk dat minstens het niveau van de tweede wedstrijd nodig zal zijn om dit seizoen punten te pakken.

Speelden voor Izegem: Matthias, Clement, León, Robbe, Lander, Frey, Remie, Bram, Ruben, Jonas,  Dries, Jan-Olle en Niels.

J18: HBC Izegem – Evergem: 14-14 en 19-10.

Categorie: J18 - verslagen
Geschreven: zondag 13 oktober 2019 19:20

In de eerste wedstrijd kwam HBC Izegem na het nemen van de penalty's direct op een 1-3 achterstand. Gedurende de volledige wedstrijd was Izegem voortdurend op achtervolgen aangewezen en drie minuten voor tijd stond het nog 11-14. In de slotfase kon Izegem toch nog een gelijkspel forceren met een doelpunt van Achiel en twee doelpunten van een sterk spelende Ruben.

In de tweede periode zagen we een ander (veel beter spelend) Izegem, terwijl Evergem (zonder reservespelers) door zijn beste krachten heen zat. Vlot combinerend namen onze jongens van de J18 de maat van Evergem om met duidelijke 19-10 cijfers te winnen.

Speelden voor Izegem: Lander, Achiel, Bram, Clement, Jonas, León, Ruben, Remie, Robbe, Frey en Niels.

 

J18: HBC Izegem kwalificeerde zich voor de A-reeks in VHV-competitie.

Categorie: J18 - verslagen
Geschreven: maandag 23 september 2019 14:10

Onze jongens van de J18 trokken zondag 8 september 2019 naar Keerbergen voor het VHV-kwalificatietornooi. HBC Izegem moest er spelen tegen Apolloon Kortrijk, HC Schoten en Don Bosco H-Gent. Apolloon Kortrijk plaatste zich als poulewinnaar.

HBC Izegem moest verder aan de bak in de kruisfinales. Uiteindelijk plaatsten onze jongens van de J18 zich toch nog voor de A-competitie van de VHV. Ze kropen door het spreekwoordelijke oog van de naald. Dankzij een beresterke Matthias in doel en de secure afwerking van Clément haalde HBC Izegem het van HC Atomix na één verlenging in de wedstrijd tussen de verliezers van de kruisfinales.

Speelden voor Izegem: Léon, Bram, Achiel, Remie, Matthias, Robbe, Clement, Lander, Niels en Jan-Olle.

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top