HBC IZEGEM JM12 - APOLLOON KORTRIJK 1: 1 9-2, 7-7 en 7-10

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zaterdag 02 december 2017 19:40

Vanaf het eerste fluitsignaal werd Kortrijk snel met de neus op de feiten gedrukt. Izegem liet mooi handbal zien en liep vlug 5-0 uit. Izegem zette verder stevig druk op de verdedigers van Kortrijk en onze jongens en meisjes snoepten meermaals de bal van de tegenstander af. Met scherpe tegenaanvallen en een vizier op scherp werd het 9-2 voor Izegem.

In het tweede kwartier vond Kortrijk zijn organisatie terug en begon vlot mee te combineren. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht tot het einde: 7-7.

In het derde kwartier kon Izegem gelijke tred houden tot 2-2. Daarna bouwde Kortrijk stelselmatig zijn voorsprong uit. Van 2-3 werd het 3-7 en 4-10. Op het einde van de wedstrijd speelde Izegem een stuk beter en kon nog driemaal tegen scoren. Kortrijk won met 7-10.

 

Speelden voor Izegem: Daan, Thijs, Yinthe, Bob, Vic, Brecht, Jarno, Batist, Nel en Liam.

DESSELGEMSE HC - HBC IZEGEM JM12: 2-8, 4-12 en 4-6

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: maandag 20 november 2017 20:24

Na een aarzelende start, ging het plotseling vlotjes. Onze tegenaanvallen werden mooi afgewerkt en de verdediging liet geen bal door. Izegem kon een mooie overwinning in de wacht slepen (2-8).

In het tweede kwartier ging het nog vlotter. Izegem liet de bal het werk doen. We zagen enkele knappe acties van onze meisjes terwijl de jongens de ene na de andere doelkans verzilverden (2-7). De ruime voorsprong werd nog verder uitgebreid door enkele rake counters. De wedstijd werd uiteindelijk overtuigend gewonnen werd met 4-12.

De laatste wedstrijd werd spannender. Het werd 2-2 en 3-3. Desselgemse HC verdedigde compacter en Izegem kon moeilijker doelkansen afdwingen. De afgedwongen doelkansen werden echter prima afgewerkt en met drie doelpunten op een rij werd het verschil gemaakt. Izegem won met 4-6.

Bedankt aan de talrijke supporters van Izegem om te komen supporteren!

Speelden voor Izegem: Batist, Nel, Daan, Brecht, Jarno, Thijs, Daan, Yinthe, Vic, Stan en Bob.

HBC IZEGEM J/M12 - APOLLOON KORTRIJK 2: 6-4, 7-7 en 7-5

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 15 oktober 2017 10:55

Onze jongens startten sterk en counterden zich in sneltrein naar een 4-1 voorsprong. Kortrijk kwam beter in de wedstrijd en scoorde 2-4. Knappe reddingen van onze doelwachter zorgden ervoor dat Kortrijk niet kon aansluiten. Izegem vond haar ritme terug en bouwde met twee sterk uitgevoerde acties haar voorsprong uit (6-2). Kortrijk bleef proberen maar Izegem hield stand en won met 6-4.

In het tweede kwartier kwam Izegem telkens op voorsprong. Van 3-1, 4-2 werd het 6-3 voor Izegem. Izegem kreeg nog enkele kansen om de score op te drijven maar miste telkens nipt. Kortrijk miste niet en slaagde erin om een 7-7 gelijkstand uit de brand te slepen.

In het laatste kwartier knutselde Izegem enkele mooie acties in elkaar. Van 2-2 werd het 4-2 en 6-2. Kortrijk maakte het opnieuw spannend en kwam terug tot 6-5. Het sein voor Izegem om een tandje bij te steken. Eén scherpe tegenaanval werd knap afgerond en bleek voldoende voor winst (7-5).

Speelden voor Izegem: Bob, Thijs, Daan, Senne, Batist, Brecht, Liam, Kuba, Jarno, Pepijn, Vic en Stan.

 

HBC IZEGEM J/M12 - APOLLOON KUURNE: 7-3, 7-1 en 7-3.

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 22 oktober 2017 14:32

Izegem nam de wedstrijd direct in handen. Jarno haalde verschillende keren snoeihard uit en maakte er 3-1 van voor Izegem. Onze jongens en meisjes bleven goed samenspelen en bouwden op die manier hun voorsprong verder uit. Izegem won met 7-3.

In het tweede kwartier ging Izegem door op haar élan. Izegem speelde geconcentreerd de bal rond en iedereen deed zijn duit in het zakje. Onze verdedigers ontfutselden meermaals de bal van de tegenstander. Met splijtende passes zorgden ze ervoor dat onze aanvallers mooi konden afwerken. Ondertussen hield onze doelwachter zijn netten schoon tot de 11° minuut. Een vlotte 7-1 overwinning was een feit.

In het begin van de laatste wedstrijd pakten beide keepers uit met enkele knappe reddingen. Pas in de vijfde minuut werd voor een eerste maal gescoord. Jarno haalde opnieuw hard uit. De 1-0 werkte bevrijdend. Izegem schakelde meteen een versnelling hoger. Met gerichte tegenaanvallen kon Izegem haar voorsprong uitdiepen tot 4-1. Na twee tegendoelpunten van Kuurne werden onze J/M12 terug wakker geschud. Onze trainers drongen aan op beter samenspel. Dit werd meteen opgepikt. Izegem knutselde enkele mooie aanvallen ineen en won verdiend met 7-3.

 

Speelden voor Izegem: Batist, Renée, Nel, Kuba, Senne, Brecht, Jarno, Thijs, Pepijn, Yinthe, Vic, Stan, Bob.

HBC IZEGEM J/M12 - THOR HANDBAL: 18-0 / 14-2 / 7-2

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: maandag 02 oktober 2017 19:40

Het jonge ploegje van Thor Handbal bleek niet opgewassen te zijn tegen onze jongens en meisjes. Ze kregen het ene na het andere doelpunt om de oren. In het eerste kwartier werd het 18-0. Vol enthousiasme werd het tweede kwartier aangepakt. Izegem ontfutselde telkens opnieuw de bal van een dribbelend Thor Handbal. Vervolgens schudde Izegem een snelle tegenaanval uit de mouwen of werd mooi rondgespeeld zodat iemand aan de cirkel kon afwerken. Izegem won haar tweede wedstrijd met 14-2. In de derde wedstrijd zorgden de trainers ervoor dat de Izegemse spelers met elkaar bleven samen spelen. De blijvende inzet van Thor Handbal was te bewonderen, maar de Izegemse aanpak van samenspel bleef lonen. Het werd 7-2.

 

 

Speelden voor Izegem: Vic, Daan, Senne, Kuba, Stan, Renée, Brecht, Jarno, Batist, Nel en Liam.

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top