J/M10 op de VHV kids-day in Heist-Op-Den-Berg

Categorie: JM10 - verslagen
Geschreven: zondag 25 november 2018 20:10

Om 7u40 was het verzamelen aan de Krekel voor een ritje van anderhalf uur. Veel plezier in de 4 auto's, we waren er dus ook zo. We werden ontvangen door de Pim de Panteher, de Vlaamse handbal mascotte. 

De jongens speelden in hun eerste wedstrijd Sasja helemaal zoek, uitslag 12-2.
De meisjesploeg had een wat spannendere wedstrijd tegen DHC Waasmunster, maar door enkele succesrijke afstandsschoten waarvan één in de laatste 3 seconden, werd het toch nog 6-4. 
Tijdens de tweede wedstrijd dachten de meisjes, na een snelle 4-0 voorsprong, te snel dat de overwinning binnen was. Het werd uiteindelijk nog een 4-4 gelijkspel
Ondertussen verloren de jongens tegen Atomix en Sporting NeLo. Aanvallend liep alles gesmeerd maar de verdediging werd te dikwijls over het hoofd gezien. De jongens herpakten zich tegen Tessenderlo met 7-2 winst. 

De meisjes bleven in de winning mood en versloegen Bilzen met 2-7. Tegen Groot Bijgaarden wilden ze echter door een muur lopen, dat lukte echter niet. Snelle aanvallen van de tegenstander maakten het verschil, er werd met 2-6 verloren. 

De laatste wedstrijd van de jongens tegen Leuven werd nipt verloren na enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter: 4-5 verloren na een wedstrijd waarin wel mooi werd verdedigd. Ook de meisjes verloren hun laatste wedstrijd met éénzelfde cijfers (4-5) tegen Sporting NeLo na een leuke en spannende match.

Het was een geslaagde en goed georganiseerde dag. Alle papa's die mee waren hadden gelijk en hebben elke wedstrijd goed en luid gesupporterd.

Meisjesploeg : Asa, Fien, Isrien, Nore, Kaat, Niene, Marie. Met coach Simon.
Jongensploeg : Evert-Jan, Remi, Arne, Gilles, Gust. Met coach Dirk

Vier overwinningen op rij voor J/M10 op tornooi in Desselgem.

Categorie: JM10 - verslagen
Geschreven: maandag 01 mei 2017 20:40

Izegem begon sterk tegen de thuisploeg en liep vlug 5-1 uit. Izegem kwam niet meer in de problemen en won met 8-4.

 

De tweede wedstrijd was tegen Kortrijk. Izegem was aanvallend niet af te stoppen en liep uit tot 5-1. Halfweg de wedstrijd verwisselde de coach van Kortrijk zijn volledige ploeg. Kortrijk zette een inhaalrace in maar Izegem hield knap stand. Izegem won met 9-7 tegen Kortrijk.

 

De derde wedstrijd was tegen Roeselare. Roeselare bood flink wat tegenstand. Mooie acties van Izegem en enkele slordige passes van Roeselare deden de wedstrijd kantelen. Izegem won met 7-4.

 

Vol zelfvertrouwen startte Izegem z’n laatste wedstrijd. Izegem won tegen Thor met 8-3.

 

J/M10 Izegem: Balder, Nel, Laure, Kaylen, Remi, Vic en Liam.

 

Resultaten:
Desselgem – Izegem 4-8
Kortrijk – Izegem 7-9
Izegem – Roeselare 7-4


Izegem – Thor 8-3

J/M10 met 2 teams op tornooi Brugge

Categorie: JM10 - verslagen
Geschreven: zondag 15 januari 2017 20:10

Onze J/M10 namen deel met 2 teams. Izegem1 zette zich schrap en maakte veel doelpunten. In het begin hadden de spelertje van Izegem2 het moeilijk om elkaar te vinden. Op het einde van het tornooi werd meer en meer met elkaar gespeeld en vonden ze de weg naar het doel.

Speelden voor Izegem: Mohamed, Remi, Jinthe, Kaylen, Daan, Balder, Nel, Megan, Liam, Estee en Eliza.

Coaches: David en Bernd

Izegem1 – Brugge2                        7-5

Kortrijk- Izegem2                           7-1

Brugge2 – Izegem2                        8-1

Izegem1 – Izegem2                       6-2

Izegem1 – Kortrijk                          7-7

Middelkerke – Izegem2                 3-3

Brugge1 – Izegem2                        8-6

 

Middelkerke – Izegem1                7-7

 

J/M10 met 2 teams op tornooi Middelkerke

Categorie: JM10 - verslagen
Geschreven: zondag 05 februari 2017 19:05

De J/M10 namen met 2 teams deel aan het tornooi in Middelkerke. In reeks 1 wonnen de blauwhemden tegen Desselgem (10-2), Apolloon1 (9-3) en Middelkerke (13-10). De finalewedstrijd ging verloren tegen een agressief Apolloon1 met 9-1.

In reeks 2 moest onze ploeg z’n weg nog wat zoeken. Het werd 11-2 voor Apolloon 2 en opnieuw 11-2 voor Brugge. Maar tegen Roeselare kon vlot gescoord worden (8-8). In de laatste wedstrijd behaalde Izegem een mooie en verdiende overwinning (4-3) en eindigde derde in hun reeks.

 

Speelden voor Izegem: Liam, Nel, Daan, Remi, Mohamed, Megan, Kaylen, Vic, Daan, Eliza en Balder (trainers Hilde en Mathilde).

Jeugdtornooi in Izegem voor J/M10

Categorie: JM10 - verslagen
Geschreven: maandag 19 december 2016 16:33

Vorige zaterdag werd in Sporthal De Krekel een tornooi voor J/M8 en J/M10 georganiseerd. Met 19 deelnemende teams konden we spreken van een geslaagde opkomst. Een ganse namiddag werd er dan ook gespeeld op 4 handbalveldjes.

 

Bij de J/M10 namen 11 teams deel. De 3 Izegemse teams namen het op tegen Apolloon Kortrijk (2 teams), Desselgem, Roeselare (2 teams), Brugge (2 teams) en Staden. In poule 1 haalde Izegem 1 het van Kortrijk 2. In poule 2 was Brugge 2 te sterk voor Kortrijk 1. In de finale tussen Izegem 1 en Brugge 2 nam het thuisteam (onder leiding van gelegenheidscoach Bernd Verbeke) het uiteindelijk met 9-5 van Brugge 1

.

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top