DHT naar halve finale BvB

Categorie: Evenementen
Geschreven: zaterdag 21 januari 2017 16:28

Op zaterdag 4 februari spelen onze dames de heenmatch in de beker van België in Visé. Er wordt een supportersbus ingelegd, Verdere info volgt.

De dag (zondag 5 februari) nadien al ontvangen de dames om 18u15 de bekerwinnaars van vorig seizoen in Izegem. Om onze dames een hart onder de riem te steken en hen naar de finale te schreeuwen hebben we enkel en alleen jullie nodig: onze SUPPORTERS! ..

Minihandbaltornooi voor 5° en 6° leerjaar

Categorie: Evenementen
Geschreven: donderdag 24 november 2016 19:36

Op woensdagnamiddag 30 november organiseert SVS samen met Handbalclub Izegem en alle Izegemse scholen een minihandbaltornooi voor alle leerlingen van het 5° en 6° leerjaar. Kom er kennismaken met onze leuke sport!

Mosselweekend was een recordeditie

Categorie: Evenementen
Geschreven: dinsdag 01 november 2016 22:21

HBCI wil iedereen bedanken die meegewerkt heeft en aanwezig was op het 20° mosselweekend! Dankzij jullie werd het op alle vlak een recordeditie.

Een speciaal woordje van dank aan alle vrijwilligers die via HBCI of DHT Middelkerke-Izegem een handje kwamen toesteken. Zonder jullie kunnen we dit huzarenstukje niet realiseren.

Tot slot onze excuses aan diegenen die op zondag wat langer moesten wachten op de mosselen. We hopen dat jullie ondertussen konden genieten van jullie aperitief en dat de mosselen alsnog gesmaakt hebben!

Noteer alvast  5 & 6 maart 2017 voor ons scampiweekend en 18 & 19 november 2017 voor ons 21° mosselweekend!

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top