Zaterdag 21 mei 2022 speelde de J18 tegen Apolloon Kortrijk. Onze jongens begonnen goed aan de wedstrijd. Tot 8-8 ging het gelijk op, maar daarna bouwde Apolloon Kortrijk de voorsprong geleidelijk uit. In de eerste periode liet HBC Izegem wel leuke combinaties zien maar miste teveel kansen voor doel. Na 30 minuten stond het 10-16 voor Apolloon Kortrijk.

Tijdens de eerste twee minuten van de tweede helft scoorde HBC Izegem meteen tweemaal. HBC Izegem kreeg nog kansen. Als je 3 strafworpen, 4 tegenaanvallen en 3 vrije kansen niet kan afwerken, wordt winnen moeilijk. Apolloon Kortrijk won de wedstrijd met 21-32. Tijdens de wedstrijd viel ook Victor uit met een zware blessure.

Na de wedstrijd nam Federico afscheid van de spelersgroep. Federico begon bij de J8 en zal altijd herinnerd worden als een speler die er altijd voor ging. Federico had van die momenten waarbij hij niet af te stoppen was. Aan het begin van het seizoen werd hij geopereerd aan de schouder. Na een lange revalidatie stond hij in februari 2022 terug op het veld. Na enkele wedstrijden zorgde dezelfde schouderblessure er opnieuw voor dat hij aan de kant moest blijven. Om het met andere woorden te zeggen: de goesting was over na de zoveelste blessure. We gaan je missen, Federico!

Speelden voor Izegem: Thieben, Daan, Senne, Brecht, Vic, Victor, Rune, Kobe, Bob, Mauro en Karsten.

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top