Op zaterdag 7 mei 2022 speelden de J14 hun tweede speeldag in de VHV-nacompetitie in Sint-Truiden. In de eerste wedstrijd tegen Olse Merksem stond het na zeven minuten gelijk, daarna werd de doelpuntenkloof stelsel matig groter in het voordeel van HBC Izegem. HBC Izegem won de wedstrijd vlot met 6-14.

In de tweede partij ging het tegen een sterk Sint-Truiden gelijkmatig op. Drie minuten voor het einde kwam Sint-Truiden drie doelpunten op voorsprong, de grootste kloof van de wedstrijd. In de laatste minuten zette HBC Izegem Sint-Truiden nog stevig onder druk en kon het terugkomen tot 13-14. Sint-Truiden won met het kleinste verschil.

Tijdens de wedstrijd van Olse Merksem tegen Sint-Truiden kon onze ploeg even rusten. De tweede wedstrijd tegen Olse Merksem verliep moeizaam. Minder spel, wat tegenvallers en een rode kaart voor HBC Izegem, de eerste dit seizoen, zorgden voor een 5-10 winst Olse Merksem.

Voor hun laatste wedstrijd tegen Sint-Truiden kwamen de jongens strijdlustig op het veld. Onze coach verrichtte topwerk! De knop omgedraaid in de “koppekes” en HBC Izegem toonde nogmaals wat ze waard waren. HBC Izegem won met 14-8 tegen een goed handballend Sint-Truiden. Iedereen tevreden!

We willen ook de supporters bedanken die na deze wedstrijd hun stem kwijt waren. Na twee speeldagen deelt HBC Izegem de leidersplaats met Uilenspiegel. Op zondag 15 mei 2022 staat de derde speeldag op het programma tegen Initia Hasselt en HC Leuven 2019.

Speelden voor Izegem: Razvan, Remi, Kaylen, Niels, Robin, Evert-Jan, Vic, Mauro, Balder, Algren en Rune.

Alle resultaten:

Sint-Truiden1 – Olse Merksem: 10-10

Olse Merksem - HBC Izegem: 6-14

HBC Izegem – Sint-Truiden1: 13-14

Olse Merksem – Sint-Truiden1: 4-12

HBC Izegem – Olse Merksem: 5-10

Sint-Truiden1 – HBC Izegem: 8-14

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top