Op zaterdag 12 maart 2022 kregen onze J14 HK Waasmunster op bezoek. De jongens waren reeds zeker van de eerste plaats in de nacompetitie maar winnen van de laatste wedstrijd zou een mooie kers op de taart betekenen.

Het eerste kwartier ging heel vlot, pas twee minuten voor het einde kon Waasmunster de nul van het bord vegen. HBC Izegem won met 10-1. De start in het tweede kwartier liep wat moeizamer. Een time-out was nodig om de 1-4 achterstand te doen keren. Verder vielen de “doelpalen” op in het nadeel van HBC Izegem. Onze jongens wisten terug te keren en alsnog het kwartier naar zich toe te trekken. HBC Izegem won met 8-6. Het derde kwartier stond nog meer in het teken van uittesten wat op training geoefend was. Als een speler van Izegem kan scoren (vrij van verdedigers) na een periode van gewirwar van spelers door elkaar, dan weet je dat het goed was. Heel mooie bewegingen gezien, uiteraard niet altijd trefzeker, maar oefening baart kunst! HBC Izegem won met 8-5.

Proficiat aan de J14! Na West-Vlaams kampioen zijn nu ook kampioen van Oost- en West-Vlaanderen. Op naar de VHV competitie!

Speelden voor Izegem: Kaylen, Robin, Vic, Balder, Rune, Niels, Remi, Mauro, Algren, Razvan en Arne (VDH).

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top