Op 26 februari 2022 trok HBC Izegem met een zeer jonge kern van 8 spelers naar Lebbeke. Het was van moeten om toch nog een kans te hebben op deelname aan de VHV-competitie. Andere sportdisciplines voorzien een extra buffer van mogelijke inhaalrondes om uitgestelde wedstrijden (door corona) alsnog te laten spelen. De nacompetitie Oost-West voorzag niets en de VHV-competitie start zonder omkijken op 12 maart 2022.

Drie J18- en vijf J16-spelers gingen de strijd aan en speelden vandaag een fantastisch tornooi. Jammer genoeg kwetste Jarno zich bij de eerste wedstrijd waardoor onze kern nog kleiner werd. Een volledig tornooi kon niet meer gewisseld worden.

De eerste wedstrijd wonnen onze jongens tegen HC Aalst. Iedereen van HBC Izegem speelde een enorm sterke wedstrijd. HBC Izegem won met 7-5.

Een driehoekstornooi biedt geen enkele rust. Onze 7 gasten moesten direct aan de bak. In de wedstrijd tegen Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout had HBC Izegem veel pech in de afwerking. Elita Lebbeke won met 5-7.

Tijdens de derde wedstrijd kwamen onze jongens fysiek wat tekort. HC Aalst speelde een sterke wedstrijd en won met 7-4.

De laatste wedstrijd was opnieuw tegen Elita Lebbeke. Bij HBC Izegem zat iedereen door z’n beste krachten heen maar ze bleven er vol voor gaan. Het werd een spannende wedstrijd en beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Elita Lebbeke scoorde een 'lucky' goal (eerst gered door Thieben, die enorm goed pakte, en via de paal binnenrolde...) maar Bob kon toch nog gelijk maken. De wedstrijd eindigde op 9-9.

Vol trots kijken de trainers Aaron en Bert terug op het tornooi en blijven samen met hun spelers dromen van deelname aan de VHV-competitie. 

Speelden voor Izegem: Senne, Brecht, Vic, Jarno, Remi, Thieben, Karsten en Bob.

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top