Op zaterdag 19 februari 2022 speelde de J14 opnieuw op verplaatsing, deze keer in en tegen Waasmunster. Het eerste kwartier stond het halverwege 6-6, een correcte weergave van het verloop van de wedstrijd. Afwisselend een doelpunt bij HBC Izegem en HK Waasmunster. Het ging gelijk op. Daarna kon HBC Izegem een klein kloofje maken. Op twee minuten van het einde stond het 8-11. In de laatste minuten kwam HK Waasmunster nog opzetten maar weerhielden ze HBC Izegem niet van de zege. HBC Izegem won met 10-11.

Bij de start van het tweede kwartier verliep het scoren van beide ploegen wat stroever. 1-3 na 5 minuten maar door goed spel kwam HBC Izegem nooit in de problemen. Met nog één minuut te spelen stond het 8-11 en ditmaal zette HBC Izegem een tandje bij. HBC Izegem won met 8-13.

Na 5 minuten in het derde kwartier was het scorebord identiek aan het eerste kwartier: 3-4 in het voordeel van HBC Izegem, een gelijkmatig oplopende score bij beide ploegen. Daarna liep het wat minder bij HK Waasmunster en kon HBC Izegem vaker de bal onderscheppen. HBC Izegem liep uit tot 5-10 op 5 minuten van het einde en behield deze voorsprong tot op het einde. HBC Izegem won met 8-12.

Vandaag was de J14 individueel sterk en werd de wedstrijd gekenmerkt door inzet. Maar het was vooral een feest om ze samen te zien spelen als één ploeg! Mooie wedstrijd!

Speelden voor Izegem: Balder, Arne (VDH), Rune, Algren, Mauro, Kaylen, Augustijn, Remi, Robin, Raszan en Vic.

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top