Vanaf het begin gaf onze J18 direct vol gas. Na 10 minuten was het 0-8 voor HBC Izegem. Mooie aanvallen werden afgewisseld met snelle tegenaanvallen. De J18 zette een sterke teamprestatie neer, waarbij elke speler kon scoren. Rune deed dit via de strafworpen. HBC Izegem won met 5-17.

Tijdens de eerste tien minuten van de tweede wedstrijdhelft kon Desselgem nog enigszins volgen (2-5) maar met vijf goed uitgevoerde tegenaanvallen kon HBC Izegem z’n voorsprong uitbouwen (2-10). Op het einde van de wedstrijd werd Desselgem herleid tot vier spelers. De scheidsrechter bestrafte drie spelers van Desselgem (een rode kaart en twee tijdstraffen) voor telkens dezelfde fout. De Izegemse aanvallers waren hun opponent voorbij en kregen bij de afwerking voor doel een duw in de rug. De keeper van Desselgems zorgde er echter voor dat een afstraffing voor Desselgem uitbleef. HBC Izegem won met 6-18.

Onze J18 sluit daarmee 2021 in stijl af. De afgelopen maanden maakten onze jongens veel progressie. Ze werkten hard op training en het jonge team ging steeds beter spelen. Trainers Aaron en Bert maakten er een hecht team van. Als ze dit kunnen vasthouden dan kunnen ze nog mooie dingen bereiken dit seizoen.

Speelden voor Izegem: Daan, Mauro, Rune, Vic, Kobe, Karsten, Thieben en Remi.

 

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top