Zaterdagochtend 13.11.2021 speelde de M15 tegen HC Schoten2. Onze meisjes begonnen goed aan de wedstrijd. Tot 2-2 ging het gelijk op, maar daarna bouwde HC Schoten2 de voorsprong geleidelijk uit. In de eerste periode liet HBC Izegem wel leuke combinaties zien maar miste teveel kansen voor doel. Een eerste helft met maar 10 tegendoelpunten is uitstekend maar als je dan de tegenaanvallen en de vrije kansen er niet ingooit, wordt winnen moeilijk. HBC Izegem verloor met 8-10.

Bij het begin van de tweede periode werd het doelpunt van Martha gevierd als een overwinning (1-0). HC Schoten2 zette snel de schade recht (1-2). Toch zorgde het doelpunt van Martha voor een ommekeer. HBC Izegem toonde lef voor doel en verdedigde veel heviger. In doel pakte Silke uit met enkele goede reddingen. Na 13 minuten was het 3-3.

Met twee doelpunten van HC Schoten2 werd het 3-5 maar geleidelijk aan speelden de vele tijdstraffen bij HC Schoten2 in het voordeel van HBC Izegem. Gaëlle maakte knap 4-5. Vanaf dan begon HC Schoten2 ook enkele kansen te missen. Op tegenaanval maakte Eliza 6-6. Na de 6-6 scoorde HBC Izegem nog 4 (Eliza en Jade) keer na elkaar en was de wedstrijd beslist. Goed gedaan, M15!

Speelden voor Izegem: Martha, Yinthe, Petra, Laure, Lieze, Jade, Irada, Gaëlle, Nel, Eliza, Shania en Silke.

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top