Een kleine kern van de J18 keek uit naar een échte wedstrijd. Na lang wachten was het zondagavond eindelijk zover. Hun geduld werd nog even op de proef gesteld. Doornik had autopech en kwam wat later aan in de sporthal.

Er werd driemaal 20 minuten gespeeld. Tijdens de eerste 20 minuten speelde iedereen de bal naar Karsten en Karsten moest het alleen oplossen. Dit bleek niet te werken. Doornik kreeg ook veel te veel ruimte en won met 2-11.

Trainers Aaron en Bert stuurden bij. Ze vroegen aan onze spelers er volop in te geloven en er 100% voor te gaan. Tijdens de tweede wedstrijd was onze ploeg tien keer beter. De jonge ploeg van HBC Izegem verdedigde sterk en in de aanval konden Kobe en Remi zich voor de eerste keer écht doorzetten. HBC Izegem kwam 5-2 voor en liet zich niet meer verrassen. HBC Izegem won met 9-2.

De laatste wedstrijd werd een potig duel. Tot 4-4 hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Nadien miste HBC Izegem enkele doelkansen. Doornik profiteerde er maximaal van. Doornik won met 5-11.

Als deze energieke jonge ploeg (J18 werd aangevuld met J16-spelers) met volle overgave speelt, mogen we nog mooie wedstrijden en momenten verwachten. Goed gedaan, J18, J16 en scheidsrechters Lander en Sverre!

 

Speelden voor Izegem: Kobe, Daan, Remi, Mauro, Thieben, Karsten, Victor, Vic en Bob. Rune en Federico zijn gekwetst.

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top