Beste handbal(st)lers,

Beste ouders,

 

U heeft het ongetwijfeld al vernomen via de pers: de corona-maatregelen voor binnensporten worden serieus verstrengd. Er mogen geen wedstrijden meer doorgaan en trainen vanaf 12 jaar kan enkel mits garantie dat er 1.5 meter afstand kan worden bewaard. Dit laatste is een bijna niet te halen klus in handbal.

Bovendien is de situatie dermate ernstig dat er vragen moeten gesteld worden over de veiligheid voor onze kinderen.

Daarom werd er, in samenspraak met leden van jeugdbestuur, leden van het hoofdbestuur, leden van de technische staf en leden van de sportieve cel, het volgende beslist:

  • Trainingen voor kinderen onder 12 jaar gaan gewoon door. Bij de M13 betekent dit concreet dat meisjes die jonger dan 12 zijn, verder trainen, de oudere helaas niet.
  • De individuele begeleiding en de geplande tests voor wie ouder dan 12 is, gaan wel nog door onder leiding van Frank Platteeuw en Tom Delbecque. Dat zal echter in kleine groepjes gebeuren en op tijdstippen die door deze trainers ten gepaste tijd zullen gecommuniceerd worden.
  • Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 13 oktober.

Douches en kleedkamers zullen ook niet meer toegankelijk zijn.

Deze maatregelen zijn in principe geldig tot na de herfstvakantie. Daarna zullen de bevoegde instanties de corona-situatie evalueren en beslissen of de maatregelen verlengd worden of niet.

We betreuren uiteraard dat we onze favoriete sport even moeten loslaten, maar het is in ons aller belang dat we de situatie helpen keren. Individuele oefeningen thuis of buiten gaan lopen raden we uiteraard aan.

 

Houd jullie allemaal goed en blijf gezond!                   

 

Met sportieve groeten,

Handbalclub Izegem

 

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top