Nu de handbalcompetitie van start gegaan is, wil Handbalclub Izegem alle clubs de nodige informatie geven in verband met de maatregelen die gelden in de sporthal. In een aparte bijlage vindt u de maatregelen die gelden vanuit de sportdienst. Deze kan u HIER downloaden.

 

Daarnaast hebben we als club ook nog flankerende maatregelen genomen. Gezien de beperkte capaciteit van toegelaten aanwezigen in de sporthal, mag voor de seniorenwedstrijden (1e nationale heren, liga 2 heren en liga dames) de bezoekende ploeg maximaal bestaan uit 26 personen (16 spelers, 4 officials, 1 tafelofficials, 5 extra personen). Voor jeugdwedstrijden geldt deze verplichting niet, als de capaciteit bij jeugdwedstrijden overschreden wordt, zal corona-verantwoordelijke de gepaste maatregelen nemen.

DOWNLOAD HIER HET REGISTRATIEFORMULIER

We vragen daarom aan iedere ploeg om per wedstrijd het registratieformulier op voorhand in te vullen en dit formulier af te geven aan de corona-verantwoordelijke op het moment van de wedstrijd of het document mag ook op voorhand doorgemaild worden naar tomvstk@gmail.com.

 

We rekenen op een correcte opvolging van de maatregelen, zodat we allen opnieuw kunnen genieten van een handbalmatch.

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top