Met de start van de zomervakantie lanceert Handbalclub Izegem drie zomerzoektochten. De twee wandelzoektochten vertrekken beiden vanuit Sporthal De Krekel. De wandelzoektocht van 8 km heeft een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De wandelzoektocht van 3 km is erg uitdagend en kan bovendien gecombineerd worden met een leuke kinderzoektocht doorheen het centrum van Izegem. Beide wandelzoektochten zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor deelnemers met een rolstoel of kinderwagen.

 

Naast de wandelzoektochten bieden we ook één leuke fietszoektocht aan van 23 km (en geen 18 km zoals eerder gemeld) langs rustige wegen die vertrekt en eindigt in Café Sportief.

 

De prijs voor één zoektocht bedraagt 8 euro. Hierbij zit een drankbonnetje t.w.v. 2 euro inbegrepen, te gebruiken in café Sportief of cafetaria ‘De Krekel’. Voor 20 euro kan je alle drie onze zoektochten kopen (wandelzoektocht 3 km, 8 km en fietszoektocht). Formulieren zijn te koop in Café Sportief,  Boetiek Snoepy, brasserie Vintage en Sportkaffee De Krekel (van zodra geopend).  

 

Deelnemen aan de zoektochten kan van 1 juli t.e.m. 30 september2020. Invulformulieren insturen ten laatste op 30 september. De winnaars worden daarna op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor de prijsuitreiking op zaterdag 17/10/2020 in Sportcentrum De Krekel. Daarnaast is er ook een publieksprijs voor wie onderweg de meest originele foto maakt en deze post op de facebook-pagina van handbalclub Izegem.

 

Gegarandeerd plezier en een mooi prijzenpakket!

 

Veel plezier, Handbalclub Izegem

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top