Met een bang hartje begon onze J18 aan de wedstrijd in en tegen een ongenaakbaar gewaand Eeklo. In de eerste wedstrijd nam Eeklo direct de wedstrijd in handen en met vlotte aanvallen kwam Eeklo halfweg 12-6 voor. Een afstraffing leek in de maak voor onze J18 maar een meer dan nodige time-out en peptalk van Frank zorgde voor een heuse "remontada". Twee bommetjes van Dries en enkele prachtig uitgevoerde aanvallen later stond het plots 14-12. Met doelpunten van Achiel en Robbe in de laatste minuut kon onze J18 tot consternatie van het thuispubliek toch nog een gelijkspel bewerkstelligen (14-14).

In de tweede wedstrijd zagen we precies het omgekeerde. Izegem bleef goed spelen en een uitstekende Matthias pareerde alles van Eeklo: 2-7 halfweg. De efficiëntie van Izegem begon dan te haperen terwijl Eeklo opnieuw in de match kwam. Nu was het Eeklo die in de laatste minuut na een spannende match de gelijkmaker op het bord zette (9-9).

Het gelijkspel in de eerste match was een overwinning, in de tweede match zorgde het gelijkspel voor zware teleurstelling. Hoe dan ook is de progressie van onze J18 meer dan duidelijk!

Speelden voor Izegem: Matthias, Sverre, León, Robbe, Achiel, Remie, Bram, Ruben, Dries, Jan-Olle en Niels.

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top