Op zondag 3 november 2019 ging HBC Izegem met een beperkte kern van 6 spelers naar het tornooi in Desselgem. Alle spelers hebben dan ook veel kunnen spelen. De bal werd mooi rond gespeeld en iedere speler kreeg de kans om doelpunten te scoren.

In totaal stonden 6 wedstrijden van telkens 15 minuten op het programma. HBC Izegem nam het achtereenvolgens op tegen Handbalclub Desselgem, Apolloon Kortrijk en Handbalclub Tielt-Aarsele. Om dit nadien in dezelfde volgorde nog eens opnieuw te doen. HBC Izegem startte vlot met een 0-17 score tegen Desselgem. Daarna werd de maat genomen van Kortrijk met 6-13. En ook Tielt kreeg af te rekenen met een vlot scorend Izegem: 15-4.

De tweede reeks werd door HBC Izegem opnieuw verpletterend gestart. Desselgem kon deze keer wel tegenscoren, maar het werd toch een duidelijke 2-18 overwinning. De tweede wedstrijd tegen Kortrijk startte HBC Izegem goed, maar de vermoeidheid begon zijn tol te eisen. HBC Izegem won uiteindelijk toch nog met 10-17. De laatste wedstrijd tegen Tielt was de spannendste wedstrijd van het tornooi voor HBC Izegem. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. De keepers van beide ploegen hadden hun handen vol en speelden elk een sterke wedstrijd. Deze thriller werd door HBC Izegem met 9-6 gewonnen. Super gedaan!

Speelden voor Izegem: Arne, Kaylen, Robin, Algren, Gilles, Evert-Jan.

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top