Onze dames kregen zaterdag Uilenspiegel Wilrijk HV op bezoek en maakten al vanaf de eerste minuut duidelijk dat ze de punten niet zomaar zouden prijs geven. Al na 2 minuten stond er dan ook een voorsprong van 3-0 op het scorebord. Ook na de vroege Time-out van Uilenspiegel kwamen de bezoekers, ondanks enkele mooie doelpogingen niet tot scoren. Na 11 minuten viel de eerste en ontladende goal bij de tegenpartij. Hierdoor leefden zij wat op met een hardere verdediging en enkele doelpunten, maar HBCI liet niet gebeuren dat de kloof kon gedicht worden. We gingen rusten met 19-5.

Na de rust kwam Uilenspiegel duidelijk sterker naar buiten dan in de eerste helft, waardoor de wedstrijd wat evenwichtiger werd. Door de grote kloof die onze dames echter al geslagen hadden, kwam Uilenspiegel niet meer in de buurt en mocht HBCI bij de 35ste goal voorzitter Wim verwittigen dat de champagne mocht koud gezet worden! Eindstand 36-20.

Elodie (7), Lotte (6), Katrien (1), Karen (2), Magali (3), Lisa (4), Iene, Katrien Vstk (3), Marte (3), Tanita (7), Emma, Marie (D),  Laura (D)

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top