Onze dames mochten na een maand nog eens aan de bak in Eeklo. Na de vorige wedstrijd die eindigde met een mooie overwinning (35-15) gingen onze dames op zoek naar een nieuwe overwinning én een nieuwe traktatie van voorzitter Wim.

De eerste minuten was het nog wat wennen voor onze dames waardoor Eeklo heel eventjes op voorsprong kwam dankzij Ilke. Gelukkig was dit het signaal voor HBCI om erin te vliegen. HBCI die eigenlijk nooit echt in gevaar kwam, begon de weg naar het doel te vinden en ging rusten met 10-18.

Voor onze dames was deze voorsprong niet genoeg waardoor ook zij besloten het gaspedaal in te drukken. Door meer beweging in het spel en enkele mooie tegenaanvallen kwam HBCI dan ook op een mooie voorsprong en kwam de 30ste goal ook in zicht. Na wat twijfel bij de scheidsrechter mochten we toch Elodie Lavens terecht bedanken voor de taartjes of cake (speculooscake bijvoorbeeld) die we bij de volgende match mogen ontvangen.

Om het feest compleet te maken moesten de dames enkel nog op zoek naar een sponsor voor de drank. Gelukkig wist HBCI dat er nog maar enkele doelpunten nodig waren om dat drankje bij voorzitter Wim af te dwingen. Eindscore: 16-36.

         

          

            

         

         

© 2022 Handbalclub Izegem
Back to Top