Na het drukke weekend van Handbalclub Izegem met het mosselfestijn stond de regioploeg de zondagavond nog paraat voor hun wedstrijd tegen Evergem.

Izegem startte stevig en bouwde vanuit een sterke verdediging een 6-1 score op. De heerlijke mosseltjes hadden goed gedaan bij Demeulenaere want de ene na de andere raket belandde in de winkelhaak. Halfweg stond het al 10-3.

De aandacht verslapte even en open doelkansen werden de nek om gewrongen maar Izegem verloor nooit hun grip op de wedstrijd. Ruststand 17-9.

Na de koffiepauze begon de thuisploeg (opnieuw geconcentreerd) aan hun wedstrijd. Evergem kwam niet meer in het spel voor en scoorde 10 minuten geen enkele goal. Hierdoor stond het halfweg 30-11 (met nummer 30 van Demeulenaere). De jeugdige ploeg voerde een show op terwijl Evergem geen vuist kon maken. Izegem danste over het veld en mocht zo met 35-15 en een verdiende overwinning gaan douchen.

Speelden voor Izegem: Buyck, Desmet, Vanderhaeghe, Vanhaverbeke, Verbeke, Vandewalle T. (2), Delaey (2), Allaert (3), Olivier (3), Vandewalle S. (6), Samyn (7), Demeulenaere (12).

 

         

            

         

         

© 2021 Handbalclub Izegem
Back to Top