Onze club verkoopt opnieuw heerlijke producten ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten in samenwerking met onze trouwe sponsors (Bakkerij Geldhof Matthias, Crea-Cook, Filou, Gerni Wijnen, Hoogdag, Koffie Moeders Droom). Stel jullie pakket samen en geniet ervan samen met jullie vrienden, buren en familie!


Bestellen kan via deze link tot vrijdag 15 december. Na bestelling ontvangen jullie een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Per aankoopschijf van 30 euro ontvangt elke klant één virtueel tombolalotje waaruit één winnaar zal getrokken worden die een mooie Filou verrassingsmand ontvangt.


De bestellingen zullen afgehaald kunnen worden in de Lendeleedsestraat 268 (Izegem) op woensdag 20 december tussen 16u en 20u.


Vragen: evenementen@handbal-izegem.be

Onze voorzitter Wim Vandewalle geeft na 8 jaar voorzitterschap de fakkel door. Na het overlijden van Filip Motte nam Wim de taak van voorzitter op zich in moeilijke omstandigheden. Met hart en ziel bouwde hij onze mooie club verder uit met als kers op de taart de promotie naar BENE-League. Omwille van een vervelende spierziekte is Wim genoodzaakt een stap terug te zetten. Wim blijft echter onze grootste supporter en zal ons nog ondersteunen waar mogelijk. In naam van alle leden, supporters en sympathisanten willen wij Wim van harte bedanken voor zijn inzet de voorbije jaren!
 
Het voorzitterschap van Wim wordt overgenomen door het duo André Vangroenweghe (voorzitter) en Filip Soetaert (ondervoorzitter). Beiden hebben een schat aan ervaring zowel in onze club als in de Belgische handbalwereld. André en Filip zijn erg gemotiveerd om onze club verder uit te bouwen gesteund door de grote groep van medewerkers, spelers, supporters en sponsors.
 
Veel succes André en Filip!
 
Bedankt Wim!
 
#CMONBLUEWHITEDYNAMITE

Na jaren keihard werken op en naast het veld, behaalt HBC Izegem de titel in eerste nationale en de promotie naar de BENE-LEAGUE na 40-22 winst tegen Eynatten. Het heeft voeten in de aarde gehad, het was zwoegen, omstandigheden zaten soms niet mee, maar deze ploeg bewijst sterker te zijn dan dat allemaal. Nu ook officieel de succesvolste generatie uit de blauw-witte geschiedenis. Proficiat aan iedereen die van de club houdt!

Geniet HIER nog eens na van de reportage op Focus-WTV

 

De wijndegustatie ten voordele van Handbalclub Izegem gaat door op zaterdag 18 maart (17-22u) en zondag 19 maart (10-13u) in Castle Line (Ambachtenstraat 47, Izegem) in samenwerking met Gerni Wijnen en Wijnhuis Petre 

Onze club kreeg bezoek van Radio Sporza journaliste Steffy Merlevede

Hoofdsponsors
Kalender
Verjaardagen
30/11
Sam Lobbens
02/12
Dre Degezelle
02/12
Dirk Heuvink
04/12
Jenne Debo
04/12
Stan Vandewalle
05/12
Léon Verbeke
07/12
Emma Coucke

© website powered by Twizzit.com