HBC Izegem M13 - Handbalclub Brabo Denderbelle: 5-5 / 1-9 / 6-4

Categorie: M13 - verslagen
Geschreven: maandag 21 oktober 2019 11:58

Op één week tijd twee keer tegen Denderbelle. Uit bij hen hadden we niet echt een antwoord op de snelle uitbraken en hun erg "fysiek" verdedigen.

Zaterdag in eigen huis waren de meisjes erop gebrand om de zaken recht te zetten. In een kolkende Krekel (Merci zeer enthousiaste supporters) eindigde de eerste wedstrijd op 5-5. Top werk van onze keepster Laure en sterke aanval. Fysiek verdedigen is onze kwaliteit en we wonnen zeer veel duels.

De tweede wedstrijd eindigde op 1-9. Alles lukte bij Denderbelle en HBCI moest de wet van de sterkste ondergaan niettegenstaande hard werk en veel inzet.

Tijd voor revanche in de derde wedstrijd:  vechtlust, top aanvalsspel met verschillende speelsters die scoorden, snelle aanvallen, veel onderschepte lange ballen (normaal gezien specialiteit Denderbelle), mega mooie reddingen door de keepster en een uitzinnige sfeer brachten een 6-4 score op het bord.

Bedankt Katrien voor de coaching.

 

M13 opent seizoen op tornooi Haacht

Categorie: M13 - verslagen
Geschreven: maandag 09 september 2019 17:09

Zaterdag 7 september was het D-day voor onze meisjes M13. Een eerste tornooi georganiseerd door Atomix Haacht zou een feit worden. Met een jong team konden ze zich op ieder moment van het tornooi kranig weren tegen de opponenten. Met de juiste ingesteldheid en een portie lef kunnen ze het elke tegenstander lastig maken.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top