HBCI Kaasbollenverkoop

Categorie: Evenementen
Geschreven: donderdag 20 april 2017 18:49

Bestel hier jullie HBCI kaasbollen! 

Deur aan deur verkoop op woensdag 10 mei, iedereen aanwezig!

 

 

40 jaar handbalclub Izegem

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 03 april 2017 10:52

Beste handbal vrienden,

 

40 jaar geleden hield Geert Denijs Handbalclub Izegem boven het doopvont. Ondertussen is onze geliefde club een begrip geworden in Izegem en omstreken. Uiteraard willen we deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Zaterdag 13 mei wordt een feestdag voor onze club en voor allen die er zich mee verbonden voelen! Dit is alvast het programma voor deze heuglijke dag:

·         Van 15.00  tot 17.00 uur wordt er in sporthal De Krekel een tornooi  gespeeld met oud en jong. Verder nieuws daaromtrent volgt via trainers en assistenten en via facebook!

 

·         Van 17.30 tot 19.00 uur is er een receptie voorzien in sporthal De Krekel voor alle aanwezigen. Bent u van plan aanwezig te zijn, stuur dan voor 1 mei een eenvoudig mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin zeker  uw naam en het aantal aanwezigen.

 

·         Vanaf 19.30 uur  is er dan het avondfeest bij onze hoofdsponsor “Bierkasteel” waar er volgens jullie eigen keuze kan genoten worden van

o    Receptie en maaltijd

§  Receptie: 2 glaasjes uit het bierassortiment of 2 glaasjes cava, versnaperingen

§  Maaltijd: 

-          Soep van de dag met brood en boter

-          Varkenshaasje met uitjes en spek, crème van bloemkool, kroketjes

-          Gebak van de dag

-          Koffie

-          Drank tijdens diner: 2 glazen

§  Prijs : 40€ / persoon

§  Kindermenu aan 20 € / persoon (Kipfilet met appelmoes en frietjes, kroketten of puree / Mini Dame Blanche / frisdrank)

Inschrijven hiervoor gebeurt door het bedrag (met duidelijke vermelding van aantal volwassenen en kinderen) over te schrijven op rek nr BE76 7512 0019 4195 van VZW Izegemse Handbal met vermelding van : “40 jaar HBCI + uw naam + aantal volwassen/kinderen), en dit uiterlijk tegen  15 april 2017

 

o    Van 22.00u tot ???? volgt een spetterend dansfeest met DJ Class (Klaas Beheydt). Toegang is gratis maar dranken zijn afzonderlijk te betalen. Iedereen welkom, ook wie niet deelnam aan het avondmaal!

 

Mis deze unieke dag niet en schrijf nu alvast in!!

 

 

Groeten, Het comité “40 jaar HBC Izegem” – contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DHT naar halve finale BvB

Categorie: Evenementen
Geschreven: zaterdag 21 januari 2017 15:28

Op zaterdag 4 februari spelen onze dames de heenmatch in de beker van België in Visé. Er wordt een supportersbus ingelegd, Verdere info volgt.

De dag (zondag 5 februari) nadien al ontvangen de dames om 18u15 de bekerwinnaars van vorig seizoen in Izegem. Om onze dames een hart onder de riem te steken en hen naar de finale te schreeuwen hebben we enkel en alleen jullie nodig: onze SUPPORTERS! ..

Scampiweekend - BEDANKT!

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 23 januari 2017 18:37

Het scampi-weekend zit er weer op. Een woord van DANK is op zijn plaats voor iedereen die de kaartenverkoop tot een succes heeft gemaakt, voor iedereen van het activiteiten comité die dit weekend gedurende vele geanimeerde vergaderingen voorbereid hebben, voor wie de zaal en de tent hielpen klaarzetten, maar ook voor wie de groenten, sausen, scampi’s en pasta’s klaar maakten, voor de mensen aan de inkom en bij de bonnetjes verkoop, voor de mensen voor en achter de toog, in de keuken voor de afwas, in de tent voor het wokken van de scampi’s en in de zaal voor het opscheppen van scampi’s, pasta, rijst en de spaghetti, voor de verkoop van de lekkere cava en wijnen, voor degenen die drank en dessert bedienden en afruimden, maar ook voor iedereen die kwam eten en zo onze club steunde, en tenslotte voor al wie hielp opkuisen, het was weer properder dan toen we gestart zijn. Ons rest nog het geld te tellen en de facturen te betalen, maar het was goed en dat enkel dankzij jullie! Een speciale groet aan Pico die het spijtig vond er niet bij te kunnen zijn, hij werd donderdag geopereerd en we wensen hem een spoedig herstel toe. 

Minihandbaltornooi voor 5° en 6° leerjaar

Categorie: Evenementen
Geschreven: donderdag 24 november 2016 18:36

Op woensdagnamiddag 30 november organiseert SVS samen met Handbalclub Izegem en alle Izegemse scholen een minihandbaltornooi voor alle leerlingen van het 5° en 6° leerjaar. Kom er kennismaken met onze leuke sport!

         

            

         

         

 
© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top