Kalender 8-9 september 2018

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 03 september 2018 10:15

Zaterdag thuismatchen

13:30 HBC IZEGEM J/M12 - APOLLOON KORTRIJK 2

Zondag uitmatchen

16:00 HC OVERPELT - HBC IZEGEM Heren (1/64° finale Beker van België, Sporthal De Bemvoort)

Info seizoen 2018-2019

Categorie: Evenementen
Geschreven: dinsdag 03 juli 2018 06:35

Beste handbalspelers, -speelsters, ouders, assistenten, bestuursleden,…

Hopelijk hebben jullie allen genoten van een deugddoende vakantie. Ondertussen zijn de meeste teams begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hieronder vinden julle alle praktische informatie. Op zaterdag 8 september organiseren we onze Handbalinstuif voor alle kids vanaf 3° kleuter t.e.m. 4° leerjaar (9u00 - 10u30 in De Krekel).

Ook organisatorisch heeft onze club niet stilgezeten gedurende de vakantieperiode. Het hoofdbestuur werd uitgebreid met 3 jonge, gemotiveerde krachten.

Anne Verhaeghe zal als voorzitster van het hernieuwde jeugdbestuur onze jeugdwerking verder in goede banen leiden. Ruben Depoortere zal medeverantwoordelijk zijn voor de sponsorwerving en sponsoractiviteiten..

Tot slot zal doelman Jens Lievens de komende jaren de sportieve lijnen van onze club uitzetten in samenwerking met jeugdcoördinator Tom Delbecque. Binnenkort krijgen jullie meer info omtrent de (sportieve) visie van onze club voor de nabije toekomst.

We zijn vastbesloten om er opnieuw een succesvol seizoen van te maken. Blijf up to date via onze fb pagina en website.

 

HBC Izegem werkt mee aan West-Vlaamse G-sportdag

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 04 juni 2018 14:38

Gezocht: medewerkers!

Categorie: Evenementen
Geschreven: zondag 17 juni 2018 09:27

Beste leden, ouders, sympathisanten,

Handbalclub Izegem groeit en bloeit! Onze jeugdwerking behoort tot de top in Vlaanderen, onze heren promoveren naar 2° nationale en volgend seizoen hebben we opnieuw een damesteam onder de vlag van Handbalclub Izegem!

Onze club draaiende houden, brengt echter heel wat taken met zich mee. Taken die nu veelal bij een beperkt aantal mensen terechtkomen. We zijn daarom op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen, alle hulp is welkom!

We zijn specifiek op zoek naar mensen die…

·         … willen meewerken aan een sfeerteam die voor de nodige ambiance en omkadering zorgt tijdens de thuiswedstrijden

·         … ons communicatieteam willen versterken (vlotte pen, creatief sponsors in de kijker kunnen zetten, digitaal ontwerp, verslaggeving wedstrijden, fotografie, enz.)

·         … handig en nauwgezet zijn en deel willen uitmaken van ons materiaalteam

·           ons sponsorteam willen ondersteunen bij het werven en soigneren van onze sponsors

·         … één van onze jeugdteams mee wil begeleiden

·         … ons contactpunt willen zijn met de Izegemse lagere scholen

·         Enz.

Ben je aangesproken door één van deze taken, geef ons aub vrijblijvend een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Voel je je niet aangesproken door één van deze taken maar wil je onze club toch steunen, geef ons dan ook een seintje!

Wij danken jullie alvast, veel handen maken werk licht en leuk!

Sportieve groeten,

HBCI

'Girls only' PROMOtraining

Categorie: Evenementen
Geschreven: zaterdag 05 mei 2018 11:23

Alle meisjes van 1° en 2° graad zijn van harte welkom om vrijblijvend eens kennis te komen maken met onze mooie sport op dinsdagavond 22 mei (17u45-19u30, sporthal College) of woensdagavond 23 mei (16u45-18u30, sporthal De Krekel).

Breng dus al je buurmeisjes en vriendinnetjes mee!

Info en inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

         

            

         

         

 
© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top