VHV cursus tafelofficial

Categorie: Evenementen
Geschreven: woensdag 11 september 2019 14:44

Op dinsdag 1 oktober en donderdag 3 oktober (telkens start om 19u30), gaat de eerste en voorlopig enige cursus tafelofficial voor de VHV door in de Vipzaal van sporhal Hekers te Zwijnaarde. Aangezien het gaat om een VHV cursus is aanwezigheid op beide dagen verplicht.
Aanmelden kan tot 25 september bij Tom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Trainingsrooster 2019-2020

Categorie: Evenementen
Geschreven: woensdag 03 juli 2019 12:14

HBC Izegem - HC Amay & Afscheid (?) Jens Lievens

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 13 mei 2019 18:39

Komende zaterdag spelen onze heren 2° nationale hun laatste en uiterst belangrijke wedstrijd in de play-offs. Om 18u ontvangen we HC Amay in Sporthal De Krekel. De winnaar van deze wedstrijd speelt tegen Kreasa Houthalen voor promotie naar 1° nationale (best of three). Supporters dus massaal op post!

Onze heren zullen vol voor de overwinning gaan. Bij verlies is dit echter ook de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en de laatste handbalwedstrijd van onze doelman Jens Lievens. Na een rijkgevulde internationale carrière hangt Jens zijn handbalschoenen aan de haak. Kom nog eens genieten van onze topdoelman!

Bij winst spelen we op 25 mei in eigen huis een eerste keer tegen Kreasa Houthalen. Noteer alvast in potlood jullie agenda!

Zaterdag thuiswedstrijden
18.00 HBC IZEGEM Heren 2° nat. - HC AMAY

Zondag uitwedstrijden
19.30 KNACK ROESELARE - HBC IZEGEM Liga 3

 

HBCI@Urban Move

Categorie: Evenementen
Geschreven: dinsdag 18 juni 2019 07:01

HBC Izegem werd gevraagd door de sportdienst van Izegem om de catering te voorzien op de Urban Move op zondag 22 september 2019. Het bestuur heeft hierop positief geantwoord wetende dat wij in staat zijn dit te organiseren. Urban Move kende verleden jaar zo’n 4.000 deelnemers om te lopen en te wandelen met als vertrekpunt de Leest. Dit jaar zal alles zich afspelen op de parking van het Frunpark.


Ondertussen werd reeds een werkgroep opgericht om dit evenement te organiseren. De bedoeling is dat HBCI zorgt voor een aantal food- en drankstanden, maar ook voor de opbouw, het bemannen en de opkuis. De opbrengst gaat integraal naar de clubkas.


Dit is voor HBCI een geweldige opportuniteit om de clubkas te spijzen! De club groeit gestaag en de doelstellingen zijn ambitieus, dit betekent ook dat alle kosten stijgen.
Daarom vragen wij nu reeds aan alle leden, spelers (vanaf 16 jaar), trainers, assistenten, ouders en sympathisanten om zondag 22 september vrij te houden om te komen helpen. We rekenen dat we zeker 60 à 70 mensen nodig hebben om alle taken uit te voeren. We zullen dus alle beschikbare mensen nodig hebben.


Een specifieke taakverdeling volgt later. Gezien de verlofperiode voor de deur staat, vragen wij nu reeds op jullie kalender de Urban move te noteren op 22 september.

 

Kalender 11-12 mei  

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 06 mei 2019 13:16

 

Onze dames spelen zaterdag in ’t Noorden (Sporthal De Polder, Zandweg 2, 2040 Berendrecht) tegen Sporting Nelo en ’t Noorden voor promotie naar de Liga reeks.

Op zondag trekken onze heren naar Sint-Truiden, opnieuw een belangrijke wedstrijd met het oog op het behalen van de play-off finale

Succes!

 Zaterdag uitwedstrijden

14.30 HC ’T NOORDEN - HBC IZEGEM Dames

15.10 HBC IZEGEM Dames - SPORTING NELO

16.30 HBC IZEGEM Dames - HC 'T NOORDEN

17.10 SPORTING NELO - HBC IZEGEM Dames

 Zondag uitwedstrijden

16.15 BRABO DENDERBELLE - HBC IZEGEM M16

17.00 HB SINT-TRUIDEN - HBC IZEGEM Heren 2° nationale

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top