OLVA BRUGGE - HBC IZEGEM 1 J/M12: 1-6, 4-6 en 6-13

Categorie: JM12 - verslagen
Geschreven: zondag 30 oktober 2016 10:24

HBC Izegem startte de partij verdedigend sterk. Izegem liet Brugge niet combineren. Na vijf minuten werd het samenspel beloond en HBC Izegem kwam 1-2 voor. De voorsprong gaf HBC Izegem moed. Snel combineren door het midden en enkele mooie doelpunten leverden een 1-6 winst op.

In de tweede wedstrijd hielden de ploegen elkaar in evenwicht (2-2). De trainers vroegen meer durf van de spelers. Met mooie doelpunten van de middenspelers, enkele scherpe tegenaanvallen en combinaties vanuit de hoeken werd de wedstrijd met 4-6 winst afgesloten.

De derde wedstrijd begon met een doelpuntenfestival. Onze doelwachter moest in het begin ook nog zoeken hoe je de bal best uit het doel diende te houden: met de handen of met de voeten. 5-6 na vijf minuten. Onze doelwachter hield dan z’n netten vijf minuten schoon. HBC Izegem bleef scoren aan de lopende band en won met 13-6.

Speelden voor Izegem: Lauren, Maithé, Laura, Yannis, Mauro, Brecht, Rune, Louis, Aaron en Daan

HC EEKLO - HBC IZEGEM2 J/M12: 4-3, 6-2, 3-2

Categorie: JM12 - verslagen
Geschreven: zondag 30 oktober 2016 10:14

1° wedstrijd: Een goed begin waarbij Izegem via Remi een 0-2 voorsprong uitbouwde. Daarna vocht Eeklo zich terug in de match en trok finaal het laken naar zich toe met 4-3 na het eerste speelkwartier.

2° wedstrijd: Izegem nam een vlammende start en plaatste 0-2 op het bord. De Izegemse motor sputterde en daar maakte Eeklo gebruik van om 6 keer na elkaar te scoren. 6-2

3° wedstrijd Mooi samenspel en finaal afgerond tussen Mauro en Yannis van op pivot. De sterke verdediging kon helaas niet verhinderen dat Eeklo alsnog de winning goal kon scoren. 3-2

Speelden voor Izegem: Thiemen, Yannis, Senne, Brecht, Yarno, Remi, Mauro, Batist

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top