HBC IZEGEM J/M12 - WEVELGEM MEISJES: 3-6, 5-8 en 4-8.

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 11 december 2016 09:37

De meisjes van Wevelgem hadden meer lengte en kracht in de ploeg. Snelheid en combinaties moesten voor Izegem het verschil maken. In het begin lukte dit aardig. Izegem kwam 2-1 voor. Nadien sputterde de motor. Enkele kansen werden gemist. Aan de overkant wist Izegem geen raad met een middenspeelster van Wevelgem. Wevelgem won met 3-6.

In het tweede kwartier werd Izegem opnieuw ‘voor de wolven gegooid’. Wevelgem startte fors en liep uit tot 3-5. Met meer beweging in de aanval kon Izegem milderen tot 4-5 en 5-6. Izegem speelde goed samen, met durf en snelheid. Op het einde ontbrak de durf voor doel en sloop de angst voor de middenspeelster van Wevelgem terug in de ploeg. Izegem verloor met 5-8.

In de laatste wedstrijd hield Izegem tot 3-3 de wedstrijd in evenwicht. Izegem kon maar niet op voorsprong komen. Een penalty en drie doelpogingen strandden op de paal. Wevelgem liep weer uit en de middenspeelster van Wevelgem maakte met alle Wevelgemse doelpunten duidelijk het verschil. Izegem verloor met 4-8.

 Speelden voor Izegem1: Yannis, Maithé, Daan, Louis, Brecht, Laura, Thieben, Senne, Femke en Federico.

HBC IZEGEM 2 J/M12 - APOLLOON KORTRIJK: 7-0, 4-3 en 5-1

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 11 december 2016 09:30

Izegem trad aan met ‘spiksplinternieuwe rode truitjes’ van onze sponsor ‘Jacques Monteyne’. Dank!

In het eerste kwartier zorgde verzorgd samenspel meteen voor resultaat. Izegem kwam vlug op voorsprong (2-0) en bouwde rustig haar voorsprong uit, terwijl onze doelwachter met enkele knappe reddingen uitpakte en de nul tot het einde op het scorebord hield (7-0). Sterk!

De tweede wedstrijd verliep gelijkopgaand. Izegem boog een kleine achterstand om tot een 3-2 voorsprong. Tot een minuut voor het einde bleef het spannend (4-3). In de laatste seconden miste Kortrijk een open doelkans. Izegem won nipt met 4-3.

In het laatste kwartier kwam Izegem direct 3-0 voor. Met een tegendoelpunt probeerde Kortrijk nog in de wedstrijd te komen (3-1). Izegem gaf Kortrijk weinig hoop door enkele passes te onderscheppen en mooi af te ronden. Het werd 5-1 voor Izegem.

 

Speelden voor Izegem: Jarno, Aaron, Brecht, Daan, Batist, Rune, Federico, Mauro, Remi en Thieben.

Mannequin challenge J/M12

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 04 december 2016 10:22

Onze jongens en meisjes J/M12 van Handbalclub Izegem wagen zich aan de mannequin challenge.

DESSELGEMSE HC - HBC IZEGEM J/M12: 4-2, 3-4 en 3-2

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 04 december 2016 20:18

Izegem speelde een uitwedstrijd tegen Desselgem. In het eerste kwartier duurde het lang voordat de wedstrijd echt los kwam. Veel doelpogingen gingen de mist in en het tempo van Izegem lag veel te laag. Izegem verloor met 4-2.

In het tweede kwartier maakten Izegem en Desselgemse HC er een spannende wedstrijd van. De bal ging vlot heen en weer. Een beweeglijker Izegem en enkele knappe combinaties maakten het verschil. Izegem won verdiend met 3-4.

In het laatste kwartier zorgden de twee keepers ervoor dat er maar niet gescoord werd. Beide ploegen streden voor wat ze waard waren. Op het einde van de wedstrijd probeerde Izegem nog de overwinning te forceren maar het liep op een counter van Desselgemse HC. Izegem verloor nipt met 3-2 in de slotseconden.

Speelden voor Izegem: Daan, Yannis, Rune, Siemon, Louis, Brecht, Laura, Senne en Femke

  

HBC IZEGEM 2 J/M12 - HC EEKLO: 8-6, 1-11, 5-6

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zaterdag 26 november 2016 17:07

Izegem2 liep vlug 4-0 uit. Eeklo knokte zich in de wedstrijd en maakte terug gelijk (4-4). Izegem2 herpakte zich en won nog met 8-6.

In het tweede kwartier kwam Eeklo 0-4 voor. Een krachtiger Eeklo bleef beuken tegen onze verdediging en zette deze regelmatig op het verkeerde been. Het scoorde vlot en de keeper van Eeklo redde de verschillende doelpogingen van Izegem2. Izegem2 kon de eer nog redden met een penalty. Na een 1-11 verlies stond Izegem2 met beide voeten terug op de grond.

In de laatste wedstrijd kwam Izegem2 direct 0-2 achter. Een gestopte penalty, enkele knappe reddingen van onze doelwachter en een gemiste penalty gaven Izegem2 moed. Izegem2 kon gelijkmaken (3-3). Eeklo kon echter het verschil maken door enkele passes te onderscheppen en mooi af te ronden. Het werd 5-6 voor Eeklo.

 Speelden voor Izegem2:  Rune, Jarno, Mauro, Remi, Pepijn, Federico, Batist, Brecht, Louis en Senne.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top