Voor de derde keer dit seizoen moesten de J18 het opnemen tegen eeuwig rivaal Kortrijk. Izegem kwam met het ontbreken van Ward, Robin, Joris en Tjorven niet op volle sterkte aan de start van deze confrontatie. Onze jeugd leek aanvankelijk gelijke tred te houden met onze buren uit Kortrijk, maar de foute passes en het vele balverlies deden Kortrijk in deze wedstrijd groeien. Een wat futloos en ongeïnspireerd Izegem kon geen tegengewicht bieden tegen het toch ook niet superieur Kortrijk. De eerste wedstrijd werd verloren met 9-13.

Het tweede gedeelte van de wedstrijd bracht iets meer spektakel. De wedstrijd verliep gelijkopgaand en Izegem wou Kortrijk niet met de volle buit zien vertrekken. Op twee minuten van het einde stonden de bordjes in evenwicht (13-13). Dit zou voor Izegem een ongeluksgetal blijken want scoren lukte niet meer. Kortrijk daarentegen scoorde nog twee keer en won ook de tweede wedstrijd. Eindstand 13-15.

Niemand die er echt erg in had want volgende week staat er de veel belangrijker VHV uitwedstrijd in Hasselt op het programma.

Speelden voor J18: Simon Buyck, Ward Delaey, Stan Vandewalle, Loic Vervaecke, Louis Olivier, Benoit Vanderhaeghe, Victor Desmet, Barend Azou, Bert Remmery,

 

Afwezig: Ward Demeulenaere, Tjorven Deschamps, Robin Samyn en Joris Vanhaverbeke.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top