Op zaterdag 12 oktober 2019 speelden onze meisjes van de M15 thuis tegen Uilenspiegel. Allebei de ploegen waren sterk gestart. Het liep heel de tijd gelijk op. Door vele tegenaanvallen van Femke en de mooie aanvallen kon Uilenspiegel geen voorsprong meer nemen op de meisjes. Zelfs Janne heeft haar 1ste competitie doelpunt waar gemaakt! Waardoor de eerste helft eindigde met 14-12.

De tweede helft ging goed van start met een goede verdediging en met alweer mooie tegenaanvallen van Femke stonden de meisjes 7-0 voor. Ook onze keepster Elke deed het schitterend in de goal. Na een 'rare' fase met onze nummer 7 en een speelster van het andere team is er toch nog mooi handbal gespeeld geweest. Zelfs onze jongste speelster Eliza heeft een mooi doelpunt kunnen maken. Ook onze geblesseerde speelster Lauren heeft twee penalty's er mooi binnen gesmeten! We bleven doorgaan tot de laatste minuut en hebben met een mooie eindstand kunnen winnen! Het werd 18-6.

Ook dank aan alle hevige supporters die er waren! Jullie waren geweldig! Iedereen goed gespeeld meisjes. Super trots op jullie!

Speelden voor Izegem: Lauren, Femke, Geike, Nel, Britt, Manon, Elke, Janne, Eliza en Laura.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top