HBC Izegem werd gevraagd door de sportdienst van Izegem om de catering te voorzien op de Urban Move op zondag 22 september 2019. Het bestuur heeft hierop positief geantwoord wetende dat wij in staat zijn dit te organiseren. Urban Move kende verleden jaar zo’n 4.000 deelnemers om te lopen en te wandelen met als vertrekpunt de Leest. Dit jaar zal alles zich afspelen op de parking van het Frunpark.


Ondertussen werd reeds een werkgroep opgericht om dit evenement te organiseren. De bedoeling is dat HBCI zorgt voor een aantal food- en drankstanden, maar ook voor de opbouw, het bemannen en de opkuis. De opbrengst gaat integraal naar de clubkas.


Dit is voor HBCI een geweldige opportuniteit om de clubkas te spijzen! De club groeit gestaag en de doelstellingen zijn ambitieus, dit betekent ook dat alle kosten stijgen.
Daarom vragen wij nu reeds aan alle leden, spelers (vanaf 16 jaar), trainers, assistenten, ouders en sympathisanten om zondag 22 september vrij te houden om te komen helpen. We rekenen dat we zeker 60 à 70 mensen nodig hebben om alle taken uit te voeren. We zullen dus alle beschikbare mensen nodig hebben.


Een specifieke taakverdeling volgt later. Gezien de verlofperiode voor de deur staat, vragen wij nu reeds op jullie kalender de Urban move te noteren op 22 september.

 

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top