Het was een extra druk handbalweekend voor de spelers van de JM12. Op zaterdag 5 januari 2019 speelde een ploeg in Hasselt en op zondag 6 januari 2019 speelden de eerstejaars (Laure, Lieze, Megan, Algren, Petra, Martina en Robin) aangevuld met twee tweedejaars van de JM10 (Gilles en Remi) een tornooi in Doornik.

In de voormiddag werden de poulewedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd tegen de thuisploeg werd met het kleinste verschil verloren (8-7). Daarna volgden nog een reeks poulewedstrijden. Izegem was een maatje te klein voor Mont sur Marchienne (6-11). Izegem won met 6-4 tegen Kortrijk2.

Daarna werd nogmaals tegen dezelfde ploegen gespeeld. Ditmaal werd gewonnen tegen Mont sur Marchienne (11-8). In de twee andere wedstrijden werd verloren met dezelfde eindscore 7-10. Onze jongens en meisjes sloten hiermee de poulewedstrijden af met een 3e plaats.

Na de middagpauze werd gespeeld voor de plaatsen 5 tot en met 8. Onze tegenstanders waren Union Beynoise, Kortrijk 1 en Kortrijk 2. Opnieuw werd er gewerkt met een heen- en terugwedstrijd. Izegem kon tegen elke ploeg éénmaal winnen en hierdoor behaalden onze jongens en meisjes van de JM12 een 7de plaats op het einde van de dag. 

Bedankt aan alle spelers voor hun inzet en aan de aanwezige supporters!

 

Speelden voor Izegem: Laure, Lieze, Megan, Algren, Petra, Martina, Gilles, Remi en Robin.

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top