In de eerste wedstrijd tegen Heist-op-den-Berg zette Izegem een goede teamprestatie neer. Izegem liep meteen 5-0 uit, dankzij Vic en Remi. Izegem bleef daarna goed combineren. Tijdens de wedstrijd had Jarno de brute pech om een kopstoot tegen z’n neus te incasseren. Hij viel uit met een bloedende neus. Izegem was even van slag maar speelde de wedstrijd netjes uit. Izegem won met 9-16.

De tweede wedstrijd was tegen Roeselare. Roeselare kon het tempo niet volgen en geraakte maar moeilijk door de strakke verdediging van Izegem. Aan de overkant zagen we enkele mooie aanvallen waarbij iedereen in het spel betrokken werd. Daan kon zo Bou op pivot vrijspelen. Bou scoorde meteen z’n eerste officiële doelpunt tijdens een VHV-tornooi. Nadien bleef Izegem trefzeker. Izegem won met een ruime voorsprong: 19-8.

In de derde wedstrijd stond Izegem tegenover Kortrijk. In het begin was Kortrijk een taaie tegenstander, maar na een 5-2 voorsprong begon de aanval van Izegem steeds beter te draaien. Izegem liep uit tot 9-3 en 12-5.  Izegem sloot z’n derde wedstrijd met 16-11 winst af.

Izegem toonde zich vandaag als een sterk collectief blok, waarbij bijna elke speler kon scoren. Voor Jarno was er evenwel minder goed nieuws. Na onderzoek bleek dat z’n neus gebroken was. We wensen hem een spoedig herstel!

Speelden voor Izegem: Mauro, Bou, Bob, Rune, Vic, Stan, Brecht, Thieben, Aaron, Jarno, Victor, Daan en Remi.

Het tornooi ging door op 1 december 2018 in sporthal De Lange Munte.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top