Zaterdagmiddag 24 november 2018 speelde Izegem tegen Knack Roeselare. In het eerste kwartier nam Izegem het voortouw op de rechterzijde via Mauro en Stan. Roeselare volgde al snel met doelpunten van Arie (4-3). Izegem had Roeselare in haar greep maar doelpunten bleven uit. Vier minuten voor tijd scoorde Yannis via een tegenaanval. Het werd 6-3 en Izegem had haar eerste zege binnen (6-4).

In het tweede kwartier kwam Izegem sterk voor de dag. Enkele mooie bewegingen van Daan zorgden ervoor dat Rune en Yannis alleen voor doel kwamen. Ze werkten telkens voortreffelijk af (4-0). Ook verdedigend deed iedereen z’n werk. In de laatste vijf minuten namen Federico en Remi over. Remi strooide met goede passes. Federico en Victor werden op die manier vrijgespeeld en scoorden (8-2). Een strafworp van Remi en een treffer van ploegspeler bij uitstek Jarno rondde dit zeer goed kwartier af met een 10-2 op het scorebord.

In het laatste kwartier bleef Izegem vlot combineren. Het scoren ging echter niet meer zo vlot. Ook Roeselare botste op onze  doelman Thieben. Na drie knappe reddingen moest hij zich tot gewonnen geven (0-1). Het tegendoelpunt deed Izegem een versnelling hoger spelen. Roeselare kon niet meer volgen. Izegem zette Roeselare op een 5-1 achterstand. Nadien speelde Izegem de wedstrijd rustig uit en won met 7-4.

De wedstrijd tegen Roeselare was de laatste van de heenronde. Na zes wedstrijden staan onze jongens eerste in hun reeks (J14B). Proficiat en goed gespeeld!

Speelden voor Izegem: Mauro, Bou, Bob, Rune, Federico, Vic, Stan, Brecht, Thieben, Senne, Jarno, Victor, Daan en Remi.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top