Zondagnamiddag 18 november 2018 speelde Izegem tegen Olva Brugge. Izegem startte het eerste kwartier matig. Met individuele acties van Remi en Vic kon Izegem scoren. Brugge combineerde echter beter en werkte 100% af. Tot in de laatste minuut stond het 8-8 op het scorebord. Met een time-out zette onze trainster iedereen op scherp. Balverlies van Brugge hielp Izegem in de slotseconden. Aaron ging met de bal aan de haal en zorgde ervoor dat Izegem op de valreep won (9-8).

In het tweede kwartier startte Izegem uitstekend. Met treffers van Mauro was het binnen vijf minuten al 3-0. Izegem verdedigde beter en Thieben kon enkele afstandsschoten van Brugge pareren. Izegem speelde ook sterker als ploeg en iedereen kwam aan de bal. Op die manier kon Izegem stelselmatig z’n voorsprong uitbouwen. In de slotfase liep het verschil op tot acht doelpunten. Izegem won met 9-1.

In het laatste kwartier toonde Izegem z’n fysieke kracht. Federico zette tweemaal de Brugse verdediging op zij en op pivot werkte Rune zeer geconcentreerd af (5-0). Nadien zat Brugge door z’n beste krachten heen. Izegem won met 7-1.

Speelden voor Izegem: Mauro, Bou, Bob, Rune, Federico, Vic, Stan, Brecht, Thieben, Aaron, Jarno, Victor, Daan en Remi.


 

 

 

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top