In het eerste kwartier kwam HBC Izegem 4-1 en 6-2 achter. HBC Izegem verweerde zich fel. Toen Liam tegen een twee minuten straftijd liep, was de ploeg even van slag. Nadien kon onze ploeg nog driemaal scoren maar winst zat er niet meer in. HBC Izegem verloor met 9-5.

In het begin van het tweede kwartier kwam HC Eeklo 2-1 voor. Na een paar goeie reddingen van onze keeper kwam HBC Izegem terug in de wedstrijd. Eliza scoorde de gelijkmaker. Dit gaf HBC Izegem vleugels. Liam en Eliza maakten enkele mooie doelpunten en HBC Izegem bouwde een 2-6 voorsprong uit. HBC Izegem leek het gemakkelijk te halen maar beetje bij beetje verkleinde HC Eeklo de voorsprong. Met een doelpunt in de slotminuut maakte HC Eeklo het nog spannend (6-7). HBC Izegem bleef echter overeind en won met 6-7. 

In de derde wedstrijd waren er kansen voor beide ploegen. Het scoren ging echter niet meer zo vlot. HBC Izegem kwam 3-0 achter. Thijs en Liam zorgden nog voor de 3-2 maar het was uiteindelijk HC Eeklo dat met een 4-2 winst ging lopen.

Speelden voor Izegem: Daan, Thijs, Laure, Lieze, Robin, Megan, Liam, Lander, Algren, Kaylen, Balder, Eliza en Mauro.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top