De trainers van Izegem hadden de moeilijke taak om alle 14 spelers voldoende speelkansen te geven en gelijktijdig een evenwichtige ploeg op het veld te laten spelen. In het begin lukte dit aardig. Izegem kwam 2-1 voor. Onze doelwachter pakte uit met enkele knappe reddingen. Izegem speelde goed samen en onze aanvallers konden twee doorsteekpasses mooi afronden (4-4). Nadien sputterde de motor. Enkele kansen werden gemist. Bij 6-7 probeerde Izegem met veel inzet nog een gelijkspel uit de brand te slepen maar kon in de laatste minuut de bal niet meer veroveren. HC Harelbeke- Kuurne won met 6-7.

In het tweede kwartier startte HC Harelbeke- Kuurne fors en liep uit tot 0-3. Izegem herstelde het evenwicht in de wedstrijd maar had het moeilijk rond de cirkel en kwam maar niet tot scoren. Drie doelpogingen strandden op de paal. Izegem bleef verder proberen en in de slotfase kwam Izegem tot 4-5 terug. Balverlies in de slotminuut zorgde ervoor dat de bezoekers opnieuw met de overwinning aan de haal gingen (4-6).

In het laatste kwartier zagen we terug twee evenwichtige teams tegen elkaar spelen. Izegem maakte knap 2-2 gelijk. Twee kansen gingen nipt naast. Izegem verdiende een doelpuntje voorsprong.  Aan de overkant ging de bal iets gemakkelijker in doel. Het werd 2-4 voor HC Harelbeke- Kuurne. Izegem bleef moedig strijden maar op het einde ontbrak de durf voor doel om de wedstrijd nog te doen kantelen. Izegem verloor met 6-9.

Speelden voor Izegem: Daan, Niels, Batist, Megan, Robin, Eliza, Balder, Kaylen, Thijs, Nel, Vic, Algren, Mauro en Alexander.

 

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top