Beste leden, ouders, sympathisanten,

Handbalclub Izegem groeit en bloeit! Onze jeugdwerking behoort tot de top in Vlaanderen, onze heren promoveren naar 2° nationale en volgend seizoen hebben we opnieuw een damesteam onder de vlag van Handbalclub Izegem!

Onze club draaiende houden, brengt echter heel wat taken met zich mee. Taken die nu veelal bij een beperkt aantal mensen terechtkomen. We zijn daarom op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn om een steentje bij te dragen, alle hulp is welkom!

We zijn specifiek op zoek naar mensen die…

·         … willen meewerken aan een sfeerteam die voor de nodige ambiance en omkadering zorgt tijdens de thuiswedstrijden

·         … ons communicatieteam willen versterken (vlotte pen, creatief sponsors in de kijker kunnen zetten, digitaal ontwerp, verslaggeving wedstrijden, fotografie, enz.)

·         … handig en nauwgezet zijn en deel willen uitmaken van ons materiaalteam

·           ons sponsorteam willen ondersteunen bij het werven en soigneren van onze sponsors

·         … één van onze jeugdteams mee wil begeleiden

·         … ons contactpunt willen zijn met de Izegemse lagere scholen

·         Enz.

Ben je aangesproken door één van deze taken, geef ons aub vrijblijvend een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Voel je je niet aangesproken door één van deze taken maar wil je onze club toch steunen, geef ons dan ook een seintje!

Wij danken jullie alvast, veel handen maken werk licht en leuk!

Sportieve groeten,

HBCI

         

            

         

         

 
© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top