Het was een uitzonderlijk weekend! Prachtig weer dat uitnodigde om het aperitief bij de scampi’s buiten te nemen, en daarna binnen lekker te genieten van de drie fijne scampi-gerechten, om af te sluiten met een lekkere chocomousse, een koffie of nog een wijntje of biertje. 
Het was weer overheerlijk en dat dankzij jullie medewerking! Dank aan iedereen die dit mogelijk maakte: het activiteitencomité waarvan de chef vanuit het verre Japan de organisatie aanstuurde, maar ook de vele helpers: de jonge jeugdspelers waren weer present om iedereen te bedienen, de dames van DHT en heren hebben hun kunsten getoond aan het buffet, de oudere jeugdspelers hebben met borstel en dweil de zaal proper gemaakt. 
We zijn ook blij dat er zich wat nieuwe mensen aangeboden hebben om te helpen om de zaal klaar te zetten, bij de afwas, aan de bar en bij de wijn en cava bar.
Ook bedankt aan de assistenten die iedereen hiervoor warm hebben gemaakt. de club heeft weer eens getoond dat er met de hulp van velen, veel kan gerealiseerd worden!

 

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top