Na het succesvol voltooien van Operatie Redding kon Blue White het behoud bevestigen tegen Temse.

Toch begon Izegem niet bepaald overtuigend. De Izegemse motor had nog wat tijd nodig om volop te draaien. Temse kon profiteren en sloeg een kloof. Gelukkig was Naessens wel bij de pinken voor de thuisploeg, met 5 doelpunten in de eerste helft zorgde hij ervoor dat Temse niet te ver uit kon lopen. De time-out van coach Olexiouk bracht een hernieuwd Izegem op het veld. Doelpunt per doelpunt knabbelde de thuisploeg de achterstand weg. Uiteindelijk kon Izegem gaan rusten met 11-11.

De 2de helft moest uiteraard beter. Blue-White was uiteraard niet van plan punten te laten liggen tegen Temse. Demeulenaere en Olivier, beide doelpuntenloos in de eerste helft, waren in de laatste 30 minuten goed voor 10 doelpunten. De aanval begon wat te vlotten maar de Izegemse verdediging liet nog steeds te veel steken vallen. Doelman Vandemoortele zorgde met enkele knappe parades voor een kleine voorsprong voor Izegem in de slotminuten. Deze voorsprong werd behouden waardoor de wedstrijd afgesloten kon worden met 27-25.

Blue-White had een moeilijke begin maar knokte zich terug in de wedstrijd. Deze strijdlust kan alleen maar toegejuicht worden en kan belangrijk zijn voor het komende seizoen!

 

Speelden voor Izegem: Alloserie (4), Horré (2), Lievens (1), Naessens (6), Vandemoortele (D), Decin (D), Verhaeghe, Demeulenaere (4), Olivier (6), Vervaecke (2), Desmet (2).

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top