Dit weekend een tegenstander die we reeds kenden van het VHV kwalificatietornooi. We hadden ze toen verslagen en wisten dat we dit opnieuw konden. Opdracht om geconcentreerd te beginnen.

De eerste helft begon met een 2-2 stand na de penalty's. Net zoals vorige week stond het verdedigend blok er meteen. Als er dan al eens een gaatje viel dan stond er deze week ook nog eens een sublieme goalie om dit op te vangen. Duidelijk te merken aan de slechts 3 tegengoals die we binnen kregen.

Aanvallend liep het ook vlot zodat we op het einde ook eens onze aangeleerde aanvalspatronen konden oefenen. Resultaat 14 - 5.

Het vertrouwen zat goed dus kon er eens iets geprobeerd worden. Een aantal speelsters stonden eens op een andere positie, dus afwachten wat dit gaf. Nu ging de wedstrijd gelijker op. Aanvallend was het duidelijk zoeken door de andere posities. Denderbelle had zich aanvallend ook wat anders georganiseerd waardoor zij duidelijk tot meer doelkansen kwamen. Maar dankzij Laura in doel konden ze dit niet verzilveren in doelpunten, laat staan in een voorsprong.

Na het terug herschikken van de troepen, werd het blok in verdediging terug beter gevormd en liep het aanvallend ook weer iets beter met een logische overwinning tot gevolg.

De tweede helft blijft toch iets moeilijker om fysiek te overbruggen dus daar is er nog werk aan. Resultaat: 11-7.

 

Opnieuw schitterende prestatie en eindelijk loon naar werk. We horen duidelijk thuis in deze competitie en hadden misschien zelfs al iets meer punten kunnen hebben. We hoeven dus voor niemand bang te zijn.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top