Zondag trokken onze spelers van Liga 3 naar Temse. Hoewel we eerst aan de “verkeerde” sporthal stonden en er konden genieten van de plaatselijke carnavalstoet, moest bij aankomst aan de andere handbaltempel nog een opdoffer verwerkt worden. Er mocht immers geen hars gebruikt worden…

Bij aanvang van de wedstrijd speelde dit bij de Izegemse jongens te veel in het achterhoofd en kwam BWD al snel 3-0 achter. Eens de eerste 10 min gespeeld waren en iedereen uiteindelijk het goede gevoel begon te krijgen, schakelde Izegem een versnelling hoger. Temse begon de greep op de wedstrijd te verliezen en er kon gerust worden met een 11-11 tussenstand.

Na de rust was Izegem vastberaden op hetzelfde elan verder te gaan. De thuisploeg voelde dat het water aan de lippen kwam te staan en besloot dan maar enkele malen aan de noodrem te trekken. De tactiek van vuile en grove overtredingen is zelden de goede en zo geschiedde. Izegem bouwde rustig verder aan de verdiende overwinning en liet zich niet uit zijn lood slaan. Met een 23-25 overwinning verliet BWD Temse, waar het degradatiespook nog steeds ronddwaalt.

 

De recuperatiemaaltijd werd onder goedkeurend oog van trainer Grumieaux binnengespeeld in de reeds gekende Maccie Do van Lokeren. Met een goed gevoel werd het weekend afgesloten. Volgende week zaterdag ontvangt BWD de jongens van Groot-Bijgaarden (3de in de stand) om 18:30. Wees dus allen welgekomen om onze Izegemse helden aan te vuren!

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top