De J18 van Izegem trokken dit weekend naar Hasselt voor de volgende episode van deze VHV competitie. De dag voordien was Lebbeke reeds op gelijke hoogte gekomen in de stand, Izegem wist dus wat hen te doen stond. De eerste wedstrijd tegen Hasselt werd relatief gemakkelijk beslecht in het voordeel van onze J18. Nog voor halfweg wedstrijd stond Izegem al 0-5 voor. Onze jongens lieten daarna Hasselt wat beter in de wedstrijd komen maar Izegem bleef de touwtjes in handen houden en won uiteindelijk met 6-11.

Ook in de tweede wedstrijd van de dag , ditmaal tegen Bocholt, kon Izegem de lakens naar zich toe trekken. Izegem stond, met nog vijf minuten te spelen, 9-5 voor. De concentratie verslapte nadien wat waardoor Bocholt toch nog hoop kreeg om een punt te pakken. Uiteindelijk kon Bocholt nog milderen tot 10-9 maar de zege was opnieuw binnen.

De tweede partij tegen Hasselt was een kopie van de eerste. Izegem liep vlot uit tot 2-8 halfweg wedstrijd en liet daarna opnieuw Hasselt wat meer in de wedstrijd komen. Uiteindelijk won Izegem met 7-11. De derde overwinning van de dag was een feit en de 6 punten waren meer dan verdiend.

Het beste moest toen nog komen. In de tweede wedstrijd tegen Bocholt overklasten onze J18 de tegenstander op alle vlakken. Izegem liep vlot uit tot 8-0 om daarna door te stomen naar een 14-8 overwinning. Izegem nam zo de volle buit mee naar huis en staat nu 8 punten los in de rangschikking.

 

Speelden voor J18: Bert Remmery, Simon Buyck, Ward Delaey, Stan Vandewalle, Ward Demeulenaere, Benoit Vanderhaeghe, Robin Samyn, Joris Vanhaverbeke, Tjorven Deschamps, Victor Desmet, Robin Samyn, Barend Azou en Loic Vervaecke

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top