In het eerste kwartier waren er kansen voor beide ploegen. Het scoren ging echter niet zo vlot. Beide ploegen hielden elkaar in perfect in evenwicht. Van 1-1 werd het 4-4. In de laatste minuut kon Batist scoren en won Izegem met 4-5.

In het tweede kwartier was onze verdediging niet zo sterk. Kortrijk kon te gemakkelijk scoren. Zo kwamen ze snel op voorsprong (7-3). De tandem Batist-Thijs deden Kortrijk nog even wankelen maar Izegem moest toch z’n meerdere erkennen. Kortrijk won met 8-5.

Girlpower in het laatste kwartier. Izegem begon de wedstrijd met een volledige meisjesploeg. De meisjes creëerden enkele mooie kansen maar hadden zowel in de aanval als in de verdediging net iets te weinig girlpower. Na 10 minuten stond het 6-2 op het scorebord. In de laatste vijf minuten kregen ze versterking van de jongens. Kortrijk kon de wedstrijd afsluiten met 11-7 winst.

Speelden voor Izegem: Yinthe, Kaylen, Niels, Petra, Martina, Thijs, Laure, Lieze, Megan, Arne, Algren, Eliza, Nel, Batist en Mauro.

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top