HBC IZEGEM J18- SPORTING NELO: 10-6

Dit weekend hadden onze J18 genoeg aan 5 punten om zich definitief te plaatsen voor de VHV finale in mei. Daarvoor moesten onze J18 zeker punten pakken tegen het tweede gerangschikte Nelo die uiteraard nog punten nodig had om zich te verzekeren van de tweede plaats ten koste van Lebbeke. Izegem dat duidelijk startte met een missie aan de eerste wedstrijd tegen Nelo kwam onmiddellijk op voorsprong en maakte duidelijk dat het de bedoeling was om de eerste 2 punten in Izegem te houden. Nelo kwam nog langszij maar toen de machine van trainer Bogdan op gang kwam wist Nelo algauw dat in de eerste wedstrijd van de dag niet veel punten te rapen vielen. Izegem speelde uitmuntend, maakte mooie doelpunten en stond na 15 minuten 9-3 voor tegen een toch wat aangeslagen Nelo. De teugels werden wat gevierd  zodat Nelo nog kon milderen tot 10-6 wat tevens ook de eindstand was.

 

HBC IZEGEM J18 - APOLLOON KORTRIJK: 13-9

De tweede wedstrijd tegen Kortrijk moest gewonnen worden om al 4 van de 5 benodigde punten op zak te hebben. Izegem startte opnieuw vlot aan de wedstrijd en gaf Kortrijk geen schijn van kans om ook maar echt in de wedstrijd te komen. De wedstrijd werd winnend afgesloten met 13-9.

 

HBC IZEGEM J18 - SPORTING NELO: 3-7

Dat Izegem zege zeker bleek tegen Kortrijk, dat ls laatste wedstrijd van de dag stond geprogrammeerd,  bleek uit het feit dat in de tweede wedstrijd tegen Nelo niet werd gestart met de sterkste bezetting. Nelo, dat bovendien sterker voor de dag kwam dan in de eerste wedstrijd, wist dat het nog punten nodig had om op de tweede plaats te blijven staan. Onze J18 gingen strijdend ten onder en verloren de wedstrijd met 3-7.

 

HBC IZEGEM J18 - APOLLOON KORTRIJK: 10-6

Izegem pakte in de laatste wedstrijd van de dag nog de 2 punten tegen Kortrijk en plaatste zich rond het tijdstip van 16.20u officieel voor de VHV finale van dit seizoen. De finale vindt plaats op zondag 21 mei in Wilrijk met Lebbeke of Sporting NeLo als tegenstander. 

 

Speelden voor J18: Bert Remmery, Simon Buyck, Ward Delaey, Stan Vandewalle, Ward Demeulenaere, Benoit Vanderhaeghe, Robin Samyn, Tjorven Deschamps, Victor Desmet, Robin Samyn en Barend Azou

 

 

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top