In haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen startte Izegem als een wervelwind. Izegem kwam in een mum van tijd 0-4 voor. Izegem kon aan dit tempo niet blijven spelen. Kortrijk herstelde het evenwicht. Over en weer kwamen er kansen, maar Izegem werkte beter af. Met enkele mooie acties rondom de cirkel bouwde Izegem haar voorsprong nog uit en won verdiend met 3-10.

De tweede wedstrijd verliep moeizamer. De Izegemse spelers verzamelden zich te dicht rond de cirkel. Op die manier werd de ruimte in de hoeken over het hoofd gezien. Kortrijk benutte volop haar kansen en halfweg de wedstrijd stond het 4-2 op het bord. Lat, paal en enkele gemiste doelkansen verhinderden een ommekeer. Kortrijk won met 7-4.

In de laatste wedstrijd kwam Izegem vlug 0-3 voor. Goed samenspel zorgde ervoor dat de aanvallers mooi vrijgespeeld werden. Izegem liep 2-6 uit. Kortrijk beet ondertussen zijn tanden stuk op onze verdediging. Onze doelwachter pakte uit met enkele knappe reflexen. Izegem nam de wedstrijd in handen en won met 6-10.

 

Speelden voor Izegem: Daan, Nel, Brecht, Vic, Liam, Thijs, Pepijn, Stan, Jarno en Batist.

 

 

          

© 2018 Handbalclub Izegem
Back to Top