Izegem speelde in sporthal De Krekel met twee ploegjes tegen Kortrijk. In de eerste wedstrijd vertrok Kortrijk pijlsnel en had na drie minuten een 3-0 voorsprong. Izegem A zette de achtervolging in en kon een 6-6- gelijkspel uit de brand slepen. In het onderlinge duel tussen Izegem A en Izegem B bleef het gelijk op gaan tot 4-4. Daarna kende Izegem A een dipje en het werd 13-4 voor Izegem B. In de wedstrijd tussen Izegem B en Kortrijk leek Izegem B op weg naar een gemakkelijke zege. Halfweg stond het 6-1 op het scorebord. Kortrijk liet de moed niet zakken. Het kwam terug tot 9-9 en won met 12-10.

De volgende wedstrijd tussen Izegem A en Kortrijk werd net zoals de eerste wedstrijd super spannend. Van 3-3 werd het 6-6. In de laatste minuut liep Izegem A met de winst weg (7-6). Izegem A kreeg geen rust en moest direct aan de bak tegen Izegem B. Een vlugge voorsprong van Izegem B sneed de benen af van Izegem A. Izegem B counterde zich naar een 11-2 overwinning.

De laatste wedstrijd was tussen Izegem B en Kortrijk voor de tornooiwinst. Opnieuw liep Izegem B 6-1 uit. Deze keer liet Izegem B zich niet verrassen. Izegem B kon het tornooitje afsluiten met een mooie 11-4 overwinning tegen Kortrijk.

We zagen zes leuke wedstrijden met knappe doelpunten en veel reddingen van onze doelwachters. Proficiat aan alle spelers voor de volgehouden inzet tijdens het seizoen. Bedankt aan de trainers om twee ploegen te begeleiden dit seizoen. Het gaf veel extra speelmogelijkheden aan onze J/M12.

Speelden voor Izegem A: Vic, Batist, Jarno, Senne, Thieben en Louis.

Speelden voor Izegem B: Brecht, Pepijn, Stan, Daan, Remi en Laura.

Uitslagen

Izegem A – Kortrijk                6-6

Izegem A – Izegem B             4-13

Kortrijk – Izegem B                12-10

Izegem A – Kortrijk                7-6

Izegem A – Izegem B             2-11

Kortrijk – Izegem B                4-11

 

Stand

Izegem B   6 punten

Kortrijk     3 punten (-6 doelsaldo)

Izegem A   3 punten ( -17 doelsaldo)

          

© 2018 Handbalclub Izegem
Back to Top