HBC IZEGEM J18     APOLLOON KORTRIJK: 8-5

Voor de laatste thuiswedstrijd van deze jeugdploeg was een grote delegatie supporters afgezakt naar sporthal De Krekel.

De eerste wedstrijd tegen Kortrijk werd aftastend aangevat. Beide ploegen raakten niet vlot aan scoren toe. Tijd voor trainer Olexiouk om geheim wapen Vanderhaeghe in de strijd te gooien. Met een zuivere hattrick nam hij zijn ploeggenoten op sleeptouw richting hun eerste overwinning (eindstand 8-5).

HBC IZEGEM J18     HUBO INITIA HASSELT: 11-7

De 2de wedstrijd tegen Hasselt beloofde moeilijker te worden. De Limburgers schakelden vakkundig Kortrijk uit en kruisten ditmaal Izegem op hun oorlogspad. Tot halfweg de wedstrijd konden onze pekkers de voorsprong behouden, maar daarna stokte de doelpuntenmachine. Hasselt maakte handig gebruik van de fouten in de Izegemse verdediging en gingen verdiend met de 2 punten lopen. (Eindstand 11-7).

HBC IZEGEM J18     APOLLOON KORTRIJK: 10-!

Vlak na dit verlies mocht Izegem hun koppen zeker niet laten hangen. Kortrijk rook bloed en was vastbesloten om het Izegem moeilijk te maken. Onder impuls van een fenomenale Demeulenaere, liep Izegem uit tot 8-3. Via cirkelfouten maakte de thuisploeg het zichzelf wel nog bijzonder moeilijk. Kortrijk kwam nog terug tot 9-8 maar slaagde er niet in om gelijk te maken. (Eindstand 10-8).

HBC IZEGEM J18     HUBO INITIA HASSELT: 8-9

De laatste wedstrijd tegen Hasselt zou zeker en vast een thriller worden. Izegem volgde constant op 1 doelpunt van de Limburgers en legde hun duidelijk het vuur aan de schenen. 1 minuut voor het einde hing Vanderhaeverbeke toch nog de bordjes gelijk. In de daaropvolgende tegenaanval kon Hasselt alsnog scoren (weliswaar met een grote voet in de cirkel). Eindstand 8-9

Speelden voor Izegem: Nottebaert (D), Demeulenaere (8), Delaey (3), Vanhaverbeke (2), Desmet (2), Tack (1), Vandewalle (4), Vanderhaeghe (4), Min Jou, Vervaecke, Olivier (9)

          

© 2018 Handbalclub Izegem
Back to Top